Каталог товарів

Мінеральне добриво з мікроелементами MASTER PLUS 15.5.30+2(Mg) 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Збагачений збалансованим поєднанням азоту, фосфору та калію, що забезпечують рослинам необхідні елементи для здорового росту та розвитку. Додатково, мікроелементи, такі як залізо, марганець, мідь, цинк, бор та молібден, підтримують оптимальні процеси фотосинтезу та збагачують продукцію вітамінами та мінералами.

25,00 грн
20,00 грн
-20 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Master (Мастер) 15-5-30, 20 г – мінеральне добриво для листового підживлення, у тому числі спільно з ад’ювантом (речовиною, що пришвидшує та підсилює дію основного компонента). Має збалансований склад NPK (азот, фосфор, калій) та низький показник pH (5.6). Ефективний на усіх етапах росту та розвитку культур незалежно від якості ґрунту (торфовища, середовища з підвищеним складом мінеральної вати та ін.)

До складу Мастер входить більшість макро- і мікроелементів, що є життєво необхідними для плодових культур, зокрема, огірків, кабачків, баштану. Вноситься на зерняткові на етапі цвітіння й до зав’язі, сприяє кращому формуванню ягід. Також ефективний для томатів, квітів, горшкових та декоративних рослин, значно покращує приживлюваність розсади, активізує рясне і тривале цвітіння.

Серед переваг комплексу:
Безпосереднє засвоєння поживних компонентів (хелатів);
Низький відсоток солей в складі (забезпечує рівномірний ріст рослин);
Для зручності використання, порошок забарвлений у червоний колір, що дозволяє простежити швидкість та ступінь його розчинення;
Має низьку електропровідність, чудово розчиняється у воді;
Працює як підкислювач.

Хімічний склад

До складу міндобрива входить:
Азот (N) – 15 % (з них NO3 – 8,4; NH4 – 3,6; NH2 – 3);
Фосфор (Р2О5) – 5 %;
Калій (К2О) – 30 %;
Оксид магнію (MgO) – 2 %.

У комплексі також присутні: мідь, цинк, марганець, бор, залізо.
Збалансоване співвідношення NPK (стимулює раннє дозрівання плодів, ягід, овочів та фруктів, високу якість плодів та листя). Мікроелементи і магній у складі запобігають хлорозу, підвищують стійкість до хвороб. Комплекс не містить хлору, токсичних домішок, натрію, очищений та абсолютно безпечний для здоров'я людини. Працюючи з ним, не потрібно одягати захисну респіраторну маску.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Мінеральне добриво з мікроелементами у формі халатів, збалансоване для харчування різних видів рослин – овочів, квітів закритого і відкритого ґрунтів, винограду, кімнатних рослин, розсади. Використовується для запуску фотосинтезу, росту й розвитку кореневої системи, а також при недостатньому засвоєнні елементів живлення з ґрунту. Попереджає дефіцит фосфору.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Комплексне мінеральне добриво, розроблене спеціально для квітучих рослин, таких як петунії, сурфінії, пеларгонії та інші декоративні квіти. Завдяки водорозчинній формулі, добриво легко засвоюється, забезпечуючи рясне цвітіння, яскраве забарвлення і здоровий ріст.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Добриво, яке повністю розчинне у воді та містить 52% P2O5 і 34% K2O. Це ефективне поєднання фосфору та калію робить його найбільш концентрованим серед водорозчинних добрив. Відсутність азоту дозволяє використовувати це добриво в різних системах вирощування овочів.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Не жовтіє перо, не пускає стрілку; гарні, великі цибулини; чудовий смак та аромат; відмінна лежкість на зиму; високий вміст ефірних олій.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.