Кабачки
Оригінальні коди товару
Цей гібрид має чудовий товарний вигляд, і він плодоносить до настання заморозків. Важливою особливістю гібриду Кавілі F1 є його партенокарпічний тип запилення.
Оригінальні коди товару
Популярний ультраранній кущовий гібрид кабачка з періодом вегетації 35-40 днів. Ціниться за ультраранній масовий урожай. Формує прямі, циліндричної форми плоди біло-зеленого кольору, з білою м'якоттю, однорідною по консистенції і ніжною на смак.
Оригінальні коди товару
Ранній високоврожайний кущовий гібрид кабачка. Від сходів до першого збору врожаю 45-48 днів ранньою весною і 35-40 днів - влітку. Рослина потужна, компактна, з короткими міжвузлями, дуже продуктивна, швидко відновлюється після стресових умовах (наприклад, посухи) і швидко регенерує плодоношення.
Оригінальні коди товару
Кущовий, ранньостиглий сорт, від 36 до 45 днів відбувається дозрівання плодів. Вони наділені світлою шкіркою і щільною м'якоттю з дрібним насінням. Довгі до 25 см плоди досягають ваги від 500 до 900 грам. Можна готувати різними способами.
Оригінальні коди товару
Має щільну, соковиту м'якоть щільна, ніжну на смак. Насіння кабачка Золотинка Агроном – середньостиглий сорт кабачка. Вегетаційний період від сходів до перших плодів – 48-55 днів. Кабачок Золотинка – рослина кущова, компактна, висока насиченість жіночими квітами.
Оригінальні коди товару
Рослина кущова, сортотип цукіні. Має циліндричний плід. Поверхня гладенька, темно-зеленого кольору, довго не твердіє. М'якоть біло-жовтого кольору, щільна, соковита, ніжна на смак.
Оригінальні коди товару
Плоди циліндричні, гладкі, блідо-зелені, довжиною 25-30 см, масою 450-800 г; м'якоть біла, середньої щільності з відмінними смаковими якостями; стійкий до багатьох хвороб; призначений для переробки, використовується в кулінарії.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період 35-40 днів від появи сходів до технічної стиглості. Плід циліндричної форми, зеленувато-білого кольору з ніжною білою м'якоттю, масою 350-400 г. Сорт характеризується дружнім достиганням плодів та відмінними смаковими якостями при консервуванні та переробці.