Насіння кущового кабачка Чаклун 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кабачок Чаклун - зачаровує своїм ніжним смаком
Маса плоду: <0,6 кг
Тип плоду: циліндричний
Колір плоду: білий
Строки достигання: ранній
- Ранньостиглий сорт з високими смаковими якостями.
- Рослина кущова, компактна.
- Плоди білого кольору, циліндричної форми, масою до 0,6 кг.
- М’якуш – біло–кремовий.
- Сорт відносно стійкий до хвороб.
- Використовують молоді плоди для консервування і в домашній кулінарії.
Висівають (місяць, глибина) — V, 3–5 см
Схема висадки (см) — 140х40–50
Збирають (місяць) — VII– VIII
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Зелений.
Оригінальні коди товару
Це багаторічна рослина. Вона є теплолюбною культурою. Вирощується як однорічна. Зростає кущем. Вегетаційний період 85-90 днів. Кущ висотою 150-200 см. Квітки великі, мають зелений колір. Діаметр квітки 10-25 см. Володіє відмінними якостями: лікувальними, декоративними, смаковими, товарними. Цей продукт використовують в кулінарії (салати, фреші, пюре, соуси). Це делікатесний продукт. За смаком - нагадує грецький горіх. Цю рослину вживають при діабеті, захворюванні нирок, печінки.
Оригінальні коди товару
Рідкісна екзотична теплолюбна рослина незвичайної булавовидной форми, темно-зеленого забарвлення з смужками салатового кольору, з вигнутою коброобразной "головою". Володіє винятковими лікувальними властивостями, корисна при захворюваннях нирок, печінки, шлунка, підшлункової залози, серцево-судинної системи, ожирінні, виводить з організму холестерин.
Оригінальні коди товару
Темно-зелений сорт кабачків Кора F1 з чудовим смаком відмінно підходить для будь-яких кулінарних експериментів. Він прекрасний у готових стравах як гарнір або у вигляді кабачкової ікри, яку ви можете заготовити на зиму.