Насіння кущового кабачка Чаклун 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кабачок Чаклун - зачаровує своїм ніжним смаком
Маса плоду: <0,6 кг
Тип плоду: циліндричний
Колір плоду: білий
Строки достигання: ранній
- Ранньостиглий сорт з високими смаковими якостями.
- Рослина кущова, компактна.
- Плоди білого кольору, циліндричної форми, масою до 0,6 кг.
- М’якуш – біло–кремовий.
- Сорт відносно стійкий до хвороб.
- Використовують молоді плоди для консервування і в домашній кулінарії.
Висівають (місяць, глибина) — V, 3–5 см
Схема висадки (см) — 140х40–50
Збирають (місяць) — VII– VIII
Оригінальні коди товару
Популярний ультраранній кущовий гібрид кабачка з періодом вегетації 35-40 днів. Ціниться за ультраранній масовий урожай. Формує прямі, циліндричної форми плоди біло-зеленого кольору, з білою м'якоттю, однорідною по консистенції і ніжною на смак.
Оригінальні коди товару
Має щільну, соковиту м'якоть щільна, ніжну на смак. Насіння кабачка Золотинка Агроном – середньостиглий сорт кабачка. Вегетаційний період від сходів до перших плодів – 48-55 днів. Кабачок Золотинка – рослина кущова, компактна, висока насиченість жіночими квітами.
Оригінальні коди товару
Цей гібрид має чудовий товарний вигляд, і він плодоносить до настання заморозків. Важливою особливістю гібриду Кавілі F1 є його партенокарпічний тип запилення.
Оригінальні коди товару
сорт кабачка українського виробника. Ранній термін дозрівання - 40-50 днів. Кущові або напівкущова культури. Формують гладкі плоди у формі циліндра. М'якоть має помаранчевий колір, дуже насичена на смак, не дуже солодка.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт, вегетаційний період близько 40 днів. Рослина кущового типу, утворює пагони середньої довжини. Плоди міцні, циліндричні, акуратні, що звужуються ближче до плодоніжки, гарної лежкості, масою до 1 кг. Забарвлення шкірки темно-зелене, майже чорне. М'якуш щільний, однорідний, кремово-білого кольору, солодкий.