Арал F1, насіння кабачка 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кабачок (цукіні) Арал F1 – ультраранній гібрид, виведений японською селекційною компанією Sakata.
Особливості сорту Арал F1:
- вегетаційний період становить 30-35 днів;
- високі показники врожайності;
- рослини відкритого типу;
- плоди циліндричні завдовжки 12-15 см. і 4-6 см. в діаметрі;
- шкірка світло-зелена, м'якоть біла і однорідна;
- стійкість до різноманітних вірусів;
- запилення відбувається бджолами;
- добре переносить зниження температури;
- використовується для переробки в кулінарії.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період 35-40 днів від появи сходів до технічної стиглості. Плід циліндричної форми, зеленувато-білого кольору з ніжною білою м'якоттю, масою 350-400 г. Сорт характеризується дружнім достиганням плодів та відмінними смаковими якостями при консервуванні та переробці.
Оригінальні коди товару
Цей гібрид має чудовий товарний вигляд, і він плодоносить до настання заморозків. Важливою особливістю гібриду Кавілі F1 є його партенокарпічний тип запилення.
Оригінальні коди товару
Плоди циліндричні, гладкі, блідо-зелені, довжиною 25-30 см, масою 450-800 г; м'якоть біла, середньої щільності з відмінними смаковими якостями; стійкий до багатьох хвороб; призначений для переробки, використовується в кулінарії.
Оригінальні коди товару
Рослина кущова, сортотип цукіні. Має циліндричний плід. Поверхня гладенька, темно-зеленого кольору, довго не твердіє. М'якоть біло-жовтого кольору, щільна, соковита, ніжна на смак.
Оригінальні коди товару
Популярний ультраранній кущовий гібрид кабачка з періодом вегетації 35-40 днів. Ціниться за ультраранній масовий урожай. Формує прямі, циліндричної форми плоди біло-зеленого кольору, з білою м'якоттю, однорідною по консистенції і ніжною на смак.