Насіння кабачка Голден Глорі F1 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння кабачків цукіні Голден Глорі F1, упаковка 5 шт
Ранньостиглий гібрид кабачка цукіні для справжніх гурманів. Висока продуктивність при частому збиранні невеликих плодів. Вегетаційний період 42-45 днів.
Рослини компактні, відкритого типу. Плоди циліндричної форми, рівномірного жовтого кольору, без світлих плям. Призначений для кулінарії та переробки.
Пристосований для вирощування у відкритому ґрунті та під тимчасовим укриттям.
Середня стійкість до вірусу жовтої крапчастості цукіні, вірусу мозаїки кавуна та борошнистої роси.
Маса плоду 300-500 г., густота стояння 1-2 на м.кв.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Має щільну, соковиту м'якоть щільна, ніжну на смак. Насіння кабачка Золотинка Агроном – середньостиглий сорт кабачка. Вегетаційний період від сходів до перших плодів – 48-55 днів. Кабачок Золотинка – рослина кущова, компактна, висока насиченість жіночими квітами.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період 35-40 днів від появи сходів до технічної стиглості. Плід циліндричної форми, зеленувато-білого кольору з ніжною білою м'якоттю, масою 350-400 г. Сорт характеризується дружнім достиганням плодів та відмінними смаковими якостями при консервуванні та переробці.