Добриво Сотка для полуниці, ягідних 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
СУПЕР добриво Сотка для полуниці, ягідних 20г Сімейний Сад
Переваги:
- швидке наростання кущів
- ароматна, соковита ягода довге та активне плодоношення
- насичений колір, чудовий смак
- висока врожайність
NPK 12-7-18
Склад (%): азот 12, фосфор 7, калій 18, магній 1.5, сірка 3.0, бор 0.05, мідь 0.6, залізо 0.11, марганець 0.01, молібден 0.001, цинк 0.04
Внесення:
При посадці та в період активного росту розчинити 20 г на 10 л води.
Поливати кожні 10-14 днів 1-3 л на рослину.
Обприскувати кожні 7-10 днів 10 л на 1,5-2 сотки.
СУХЕ ВНЕСЕННЯ посипати 2-3 г під кущ і рясно зволожити.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Розчинне мікродобриво для обприскування рослин по листу при дефіциті заліза. Здійснює функцію підсилення стимуляторів росту, попереджає і лікує хлороз, активує велику кількість ферментів, долучається до процесу приєднання вільного азоту.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригінальні коди товару
Забезпечуючи рослини кальцієм, сприяє зміцненню квітконосів, рясності цвітіння та запобігає виникненню вершинної гнилі плодів, попереджає їх розтріскування, зміцнює клітинні стінки овочів і фруктів, покращує їх транспортабельність і лежкість.