Насіння меліси лимонної Соборна 0.2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Меліса Лимонна Соборна – ароматна, лікарська, використовується як духмяна кулінарна приправа.
Заспокійливий природний засіб.
Насіння у відкритий ґрунт висівають навесні, коли ґрунт добре прогріється. Свіже листя і молоді пагони використовують як приправу до супів, м'яса, овочевих страв. Можна вирощувати як кімнатну (горшкову) культуру.
Висівають (місяць, глибина) — IV-V, 2 см
Схема висадки (см) — 45×15
Збирають (місяць) — VI-X
Оригінальні коди товару
Однорічні вузьколисті рослини висотою до 25см з помаранчевими квітами середнього розміру, що використовуються для створення бордюрів, рабаток та контейнерів. Вони потребують добре освітлених ділянок, посухостійкі та добре переносять пересадку, навіть у квітучому стані.
Оригінальні коди товару
Яскрава та барвиста рослина, висотою 70-90 см, густо опушена жорсткими волосками. Квіти білого кольору. Зацвітає на другий рік. Ехінацею використовують для оформлення квітників, рабаток, для посадок у вазони і контейнери. Має ефектний вигляд поряд з яскравими циніями. Придатна для зрізу.
Оригінальні коди товару
Однорічна рослина з компактними кущами, висотою 20-30см, з блакитними суцвіттями. Використовується для оформлення переднього плану клумб, створення бордюрів, а також для висадки в контейнери та балконні ящики.
Оригінальні коди товару
Сортотип піонієвидних айстр. Однорічна рослина висотою 60-70 см. Рослина виділяється потужним ростом, невибаглива, холодостійка, світлолюбна. переносить заморозки до -3°С та незначне затінення. Стійка до несприятливих умов. Пізнього строку цвітіння. Має неперевершений вигляд в букетах, збірних квітниках, групами.
Оригінальні коди товару
Невимоглива до грунтових умов рослина. Розмножується посівом насіння у відкритий грунт. У їжу вживають молоді листки і пагони, суцвіття, готуючи їх як артишок.