Супрім пурпур, насіння статиці (кермеку) 0.1 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Багаторічна, вічнозелена, пряно-ароматична і лікарська рослина висотою до 2 м. Стебла гіллясті, добре облиствені; листя вузькі, лінійні, загорнуті по краях, з маленькими синьо-фіолетовими квітками. Рослина теплолюбна, неморозостійка, гине при температурі нижче 10С. Використовують у свіжому і сушеному вигляді, як пряно-смакову добавку до різних кулінарних страв. Ефірна олія використовують у парфумерії. Вирощують у квіткових вазонах на балконі і в квартирі або у відкритому ґрунті на сонячних ділянках. Добре очищає повітря.
Оригінальні коди товару
Незамінна рослина для природних антисептичних засобів. Однорічна трав'яниста рослина, висотою до 35 см. Віддає перевагу вологим ґрунтам, світлим ділянкам. Вегетаційний період 60-70 днів. Цвіте з весни до осені. У лікувальних цілях (для настоїв) використовують квіти, зібрані на початку цвітіння.
Оригінальні коди товару
Стевія, або Медова трава, — унікальна багаторічна рослина з природною насолодою та нульовим вмістом цукру. Використовується як натуральний замінник цукру в дієтичному та діабетичному харчуванні. Має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості. Віддає перевагу теплим, сонячним ділянкам і легким грунтам.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).