Насіння столового буряка Червона куля 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Буряк столовий Червона куля – ранньостиглий сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми, вирівняні, гладенькі, масою до 300 г, заглиблені у грунт наполовину. М’якоть темно-червона без кілець, солодка, соковита, дуже смачна. Даний сорт буряка чудово підходить для використання у свіжому вигляді, переробки і зберігання.
Розпушуванні грунту,висадка насіння буряка в ґрунт відбувається двічі на рік, в травні та листопаді. Це можливо завдяки швидкому дозріванню, 3 місяці. Самі невибагливі сорти буряка завжди користувалися популярністю, цей сорт саме такий. Досить вчасно проріджувати сходи, рихлити ґрунт поливі та прополюванні. Збір проводять під кінець вересня, до настання заморозків. Оптимальна температура для росту— +15-23оС. Вегетаційний період до технічної стиглості — 100 днів.
Норма висіву: 1-1,5 на 1 м².
Глибина загортання насіння: 3-4 см.
Ширина міжрядь: 45 см.
-
Термін дозрівання:середньостиглий
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
Оригінальні коди товару
Сорт теплолюбивий і посухостійкий, не схильний до церкоспорозу. Має високу однорідність і товарність врожаю. Вирощується для свіжого ринку, кулінарії, переробки та зберігання.
Оригінальні коди товару
Середньопізній високоврожайний сорт столового буряка, адаптований до різних умов вирощування. Тривалість вегетаційного періоду 100-105 днів. Формує невелику розетку листя. Коренеплоди гладенькі, правильної округлої форми, насичено-червоного кольору, мають відмінні смакові якості. Вирізняються високою вирівняністю та товарністю. Середня маса 250 г. Сорт стійкий до стрілкування, витривалий та пластичний. Придатний для свіжого ринку, переробки та тривалого зберігання.