Капаз F1, насіння дині 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння дині Капаз F1, упаковка 5 штук
Гібрид дині з високим потенціалом урожайності.
Рослина потужна, дуже пластична і легко адаптується до умов навколишнього середовища. Плоди округлі, щільно вкриті сіткою, крупного розміру, характеризуються високою однорідністю. М’якуш у гібрида насиченого помаранчевого кольору з гарною щільністю та відмінними смаковими якостями.
Має гарну лежкість та придатний для транспортування на великі відстані.
Посів проводять після загрози заморозків, у ґрунт прогрітий до 14-16°C.
Вегетаційний період – 100-120 днів.
Оригінальні коди товару
Ультраскоростиглий сорт дині, який достигає за 55-70 днів. Плоди округлі або короткоовальні, жовто-оранжеві, з гладкою шкіркою та слабкою сіткою. Середня маса плоду становить 1.5-2 кг. М'якоть біла, солодка, соковита, з приємним ароматом. Сорт вирізняється високою врожайністю, транспортабельністю та лежкістю
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Урожайний середньоранній сорт. Плоди кулястої форми, золотаві, сітка суцільна, вагою до 2,5 кг. М'якоть ніжно-кремового кольору, тверда та хрумка, має солодкий смак і незрівнянний аромат.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).