Спокуса F1, насіння дині 25шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньопізній гібрид голландської селекції. Вегетаційний період від сходів до збору урожаю 90-100 днів.
Плід коротко-овальний з середньою масою 2,2 кг, золотисто-оранжевого забарвлення.
М'якуш білий з рожевим відтінком, соковитий, солодкий, дуже ароматний.
Сорт відзначається високою стабільною врожайністю та транспортабельністю, стійкістю до хвороб та попелиці.
Оригінальні коди товару
Плоди округлі або трохи видовжені, масою 1-1,5 кг, поверхня гладенька, без візерунка, сітчаста. Забарвлення стиглих плодів жовто-оранжевого кольору. М'якуш білий, ніжний, соковитий, дуже солодкий. Ціниться за вміст цукру від 11% до 12% і приємний смак.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий гібрид дині типу Ананас. Плоди овальної форми, витягнуті, жовтого кольору, шкірка щільна з сіткою. М'якоть кремово-білого кольору, м'ясиста, компактна насіннєва камера. Гібрид стійкий до фузаріозного в'янення, борошнистої роси та несправжньої борошнистої роси.
Оригінальні коди товару
Надранній сорт дині. Вегетаційний період від сходів до дозрівання — 55-65 днів. Плоди округло-овальні, жовто-оранжеві, середньою масою до 2 кг. Сітка слабовиражена, м'якоть білого кольору, соковита, солодка, з добре вираженим ароматом.
Оригінальні коди товару
Плоди овальної форми, шкірка темно-жовтого кольору з яскраво вираженою крупною сіткою. М'якоть біло-кремового кольору, вміст цукрів – близько 13%, має відмінні смакові якості. Гібрид стійкий до фузаріозного в'янення та толерантний до борошнистої роси.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).