Насіння дині Спокуса F1 25шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньопізній гібрид голландської селекції. Вегетаційний період від сходів до збору урожаю 90-100 днів.
Плід коротко-овальний з середньою масою 2,2 кг, золотисто-оранжевого забарвлення.
М'якуш білий з рожевим відтінком, соковитий, солодкий, дуже ароматний.
Сорт відзначається високою стабільною врожайністю та транспортабельністю, стійкістю до хвороб та попелиці.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Ультраскоростиглий сорт дині, який достигає за 55-70 днів. Плоди округлі або короткоовальні, жовто-оранжеві, з гладкою шкіркою та слабкою сіткою. Середня маса плоду становить 1.5-2 кг. М'якоть біла, солодка, соковита, з приємним ароматом. Сорт вирізняється високою врожайністю, транспортабельністю та лежкістю
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригінальні коди товару
Плоди округлі або трохи видовжені, масою 1-1,5 кг, поверхня гладенька, без візерунка, сітчаста. Забарвлення стиглих плодів жовто-оранжевого кольору. М'якуш білий, ніжний, соковитий, дуже солодкий. Ціниться за вміст цукру від 11% до 12% і приємний смак.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).