Каталог товарів

Руж віф де тамп, насіння гарбуза 15 шт

Артикул: 4820009673922
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Високоврожайний середньостиглий (110-115 днів) сорт. Рослина міцна, формує великі червоно-помаранчеві, округло-плескаті плоди, сегментовані, середньою вагою 15-20 кг, діаметром 50-70 см.  М'якоть помаранчева, щільна, з високим рівнем каротину і цукру.  Універсального призначення. Для виробництва соків, дитячого харчування, приготування різних каш. Лежкість плодів дуже висока.

11,00 грн
8,00 грн
-27.27 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Середньостиглий високоврожайний мускатний сорт, період від перших сходів до збору врожаю 110-115 днів. Кущ потужний, формує дуже великі, плоскоокруглі, сегментовані плоди, вагою 15-20 кг. Шкірка міцна, червоно-помаранчевого кольору. М'якуш жовтогарячий, солодкий, щільної структури, чудових смакових якостей
Сорт «Руж Віф де Тамп» толерантний до багатьох хвороб гарбузових, добре зберігається у зимовий період. Рекомендований для виготовлення соків, дитячого харчування та різних видів каш.

Висів насіння
Гарбуз - типова південна рослина, яка любить тепло і, навіть, спеку, і не переносить заморозків. Тому, у відкритий грунт висівають насіння на початку червня, коли земля достатньо погрілася, якщо температура ґрунту нижче + 15 ° С, насіння гарбуза не проросте. У зонах з коротким теплим періодом вирощування гарбуза доцільніше проводити через розсаду, яку можна вже на початку травня висаджувати під тимчасове укриття.
Перед посівом, для кращої схожості, потрібно провести замочування насіння в теплій воді до набухання і накльовування. Для цього за 2-3 дні до посіву насіння опускають у теплу воду (45-50 ° С) на 2-3 години, а потім залишають у вологій тканині при кімнатній температурі. Замочування насіння - процес обов'язковий. Крім прискорення появи сходів, замочене насіння менше страждає від шкідників, тому що втрачає смак.

Щільність висівання насіння гарбуза «Руж Віф де Тамп»
Посів насіння і висадку розсади проводять в лунки глибиною 8-10 см, відстань між якими для дуже плетистих сортів не меньше 1,2 м, для середньоплетистих сортів - 0,8 м, для кущових сортів - 0,5 м. При посадці гарбуза в кожну лунку кладуть 2-3 насінини, після проростання насіння в одній лунці залишають тільки один найсильніший паросток.

З якими культурами краще рости гарбузу?
Найбільш вдало підібраними товаришами вважається квасоля, бобові та кукурудза.

Збір урожаю
Забирають гарбуз в суху погоду, у вересні, коли починає всихати плодоніжка і твердіти кора. Плоди з батогів зрізають секатором з плодоніжкою, без неї гарбузики не придатні до тривалого зберігання. Після прибирання потрібно декілька тижнів потримати їх в теплі, щоб зайва волога випарувалася і м'якоть запасла більше цукрів.

Характеристики
  • сорт:
    для кашів
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт, який вступає в плодоношення на 86-98 день від сходів. Формує рослини кущової форми, з короткими, потужними батогами. На кожному кущі визрівають по два-три плоди вагою 4-6 кг. Шкірка тонка, тверда.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт з вегетаційним періодом 110-120 днів. Плоди округлі злегка сплюснуті, слабо ребристі, світло-сірого та зеленого забарвлення без малюнка, масою 6,5-9 кг. М'якуш насичений і соковитий, світло-жовтого забарвлення, щільністю 4-5 см, дуже солодкий.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Рослина кущова, компактна, без бокових пагонів. Плоди гладенькі, сегментовані, тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, середньою масою 250-300 г, шкірка оранжевого кольору.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт, рослина кущова, гілляста, високоврожайна. Плоди сплюснуті, тарілкоподібної форми, з зубчатими краями, в технічній стиглості - білі, масою 400-500 гр. М'якуш білий, щільний, з відмінними смаковими якостями. Сорт відносно стійкий до хвороб.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньопізній сорт із вегетаційним періодом 130 днів. Плоди масою 5-10 кг, синьо-зеленого кольору з пухирчастою оболонкою, за формою схожі на тюрбан. М'якуш відмінної якості, жовто-помаранчевого кольору, товстий, солодкого смаку, без терпкості, у сирому вигляді можна їсти просто як яблуко.