Руж віф де тамп, насіння гарбуза 15 шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Середньостиглий високоврожайний мускатний сорт, період від перших сходів до збору врожаю 110-115 днів. Кущ потужний, формує дуже великі, плоскоокруглі, сегментовані плоди, вагою 15-20 кг. Шкірка міцна, червоно-помаранчевого кольору. М'якуш жовтогарячий, солодкий, щільної структури, чудових смакових якостей
Сорт «Руж Віф де Тамп» толерантний до багатьох хвороб гарбузових, добре зберігається у зимовий період. Рекомендований для виготовлення соків, дитячого харчування та різних видів каш.
Висів насіння
Гарбуз - типова південна рослина, яка любить тепло і, навіть, спеку, і не переносить заморозків. Тому, у відкритий грунт висівають насіння на початку червня, коли земля достатньо погрілася, якщо температура ґрунту нижче + 15 ° С, насіння гарбуза не проросте. У зонах з коротким теплим періодом вирощування гарбуза доцільніше проводити через розсаду, яку можна вже на початку травня висаджувати під тимчасове укриття.
Перед посівом, для кращої схожості, потрібно провести замочування насіння в теплій воді до набухання і накльовування. Для цього за 2-3 дні до посіву насіння опускають у теплу воду (45-50 ° С) на 2-3 години, а потім залишають у вологій тканині при кімнатній температурі. Замочування насіння - процес обов'язковий. Крім прискорення появи сходів, замочене насіння менше страждає від шкідників, тому що втрачає смак.
Щільність висівання насіння гарбуза «Руж Віф де Тамп»
Посів насіння і висадку розсади проводять в лунки глибиною 8-10 см, відстань між якими для дуже плетистих сортів не меньше 1,2 м, для середньоплетистих сортів - 0,8 м, для кущових сортів - 0,5 м. При посадці гарбуза в кожну лунку кладуть 2-3 насінини, після проростання насіння в одній лунці залишають тільки один найсильніший паросток.
З якими культурами краще рости гарбузу?
Найбільш вдало підібраними товаришами вважається квасоля, бобові та кукурудза.
Збір урожаю
Забирають гарбуз в суху погоду, у вересні, коли починає всихати плодоніжка і твердіти кора. Плоди з батогів зрізають секатором з плодоніжкою, без неї гарбузики не придатні до тривалого зберігання. Після прибирання потрібно декілька тижнів потримати їх в теплі, щоб зайва волога випарувалася і м'якоть запасла більше цукрів.
-
сорт:для кашів
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригінальні коди товару
Плоди оранжевого кольору, округлої форми, злегка ребристі, діаметром 12-14 см, вагою 1,3-1,6 кг. Тверда м'якоть та невелика серцевина.
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригінальні коди товару
Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С.