Сомервуд, насіння гороху
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Горох Сомервуд - середньостиглий сорт овочевого гороху. Рослини мають міцне стебло, висотою 90 см, що забезпечує стійкість у стресових умовах. Боби довжиною 7-8 см, темно-зеленого кольору, формують по 9 крупних горошин. Відзначається високою урожайністю та збереженням смаку тривалий час. Універсального призначення, для свіжого споживання, переробки, консервування та заморожування. Толерантний до фузаріозного в’янення і борошнистої роси.
Вегетаційний період, днів |
68 |
Стійкість до хвороб |
Толерантний до основних збудників хвороб гороху |
Густота стояння, м.кв. |
60-80 |
Вегетація відкритий грунт, посів |
березень-травень |
Вегетація відкритий грунт, збір врожаю |
червень-серпень |
-
сорт:середньостиглий
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт. Висота рослин 50-60 см. Від появи сходів до початку збирання - 46-55 днів, має дуже добрі смакові якості. Боби темно-зеленого забарвлення. Використовують у свіжому вигляді, в кулінарії та для консервування.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий (60 днів)сорт овочевого гороху, що досить стійкий до несприятливих умов вирощування. Рослини висотою 65 см, стебла міцні, мають стійкість до вилягання. Стручки вирівняні, в довжину 8 см, 7 зерен в бобах, темно-зеленого кольору, щільно заповнені горошинками, які мають приємний солодкий смак. Універсального призначення, для свіжого споживання, консервування і заморожування. Стійкий до фузаріозу та вірусу жовтої мозаїки.
Оригінальні коди товару
Сорт середньостиглий, високоврожайний. Висота рослин 50-70 см. Від появи сходів до початку збору проходить 70 – 75 днів, має дуже гарні смакові якості. Боби світло-зеленого кольору, з мозковою поверхнею сплюснутою з боків. Використовують у свіжому вигляді, у кулінарії та для консервування.