Насіння овочевого гороху Телефон 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Горох «Телефон»
Пізньостиглий високоврожайний овочевий сорт-гігант, вегетаційний період 95-110 днів. Стебло ліановидне, довжиною 1,5-2,5 метра. У стручках довжиною 11 см, знаходиться 7-9 великих та солодких зелених горошин. Дозрівання поступове.
«Телефон» вирощується у відкритому ґрунті, стійкий до перепадів температур та несприятливих погодних умов.
Висівання насіння
Сіють горох з кінця квітня до кінця травня в незахищений вологий ґрунт, у кілька етапів із використанням різних, за термінами дозрівання, сортів. Це холодостійка овочева культура, сходи можуть перенести заморозок до -5°С.
Горох необхідно сіяти лише на сонячних ділянках. Він добре почувається в міжряддях саду, де після збирання всю надземну частину рослини закладають у ґрунт. Сусідство яблунь із горохом взаємно додає врожаю.
Щільність висіву насіння гороху «Телефон»
У рядах між рослинами відстань 5-6 см, міжряддя - 20-30 см.
Глибина загортання насіння на важких ґрунтах - 3-4 см, на легенях - 5-6 см. Насіння необхідно добре притиснути до грунту, щоб вони щільно стикалися з ним.
Збирання врожаю
Починають збирати врожай гороху наприкінці червня або на початку липня. Прибирання проводять багаторазово, у міру дозрівання стручків.
Цінність культури
Якщо весь сезон вирощувати горох на одній і тій же сотці, у ґрунті накопичиться до 10 кг азоту, що відповідає внесенню 1-1,5 т гною. Коренева система гороху переводить мінеральні сполуки, які важко засвоюються рослинами, у доступні та витягує поживні речовини з глибоких шарів ґрунту, так що горох може замінити і підживлення, і черв'яків, і культиватор. Це хороший попередник для багатьох овочів, але краще ростуть гарбузові, пасльонові, коренеплоди і капуста .
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий (60 днів)сорт овочевого гороху, що досить стійкий до несприятливих умов вирощування. Рослини висотою 65 см, стебла міцні, мають стійкість до вилягання. Стручки вирівняні, в довжину 8 см, 7 зерен в бобах, темно-зеленого кольору, щільно заповнені горошинками, які мають приємний солодкий смак. Універсального призначення, для свіжого споживання, консервування і заморожування. Стійкий до фузаріозу та вірусу жовтої мозаїки.
Оригінальні коди товару
Один з популярних сортів зеленого горошку, який відрізняється ранніми термінами дозрівання, хорошими смаковими якостями. Він широко застосовується для заморожування та консервування, а недозрілі плоди можна вживати у свіжому вигляді. Цей сорт має високу врожайність близько 0,5 кг/м2. Рослина утворює розлогий кущ, висотою до 120 см. Дозрівання плодів одночасне, дружне, настає через 45 днів від появи перших сходів. Однією з переваг цього сорту є відсутність пергаментного шару на стручках, тому боби придатні для вживання разом із лопатками.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт гороху посівного. Від сходів до збору зеленого горошку проходить 68-73 дні. Рослина компактна, виростає у висоту 60-70 сантиметрів. Стручки прямі або слабовигнутої форми із загостреною вершиною, виростають в довжину близько 8 сантиметрів, в фазі технічної стиглості темно-зеленого кольору, дозрівають дружно, ніжні і м'ясисті. В середині стручків зазвичай знаходиться 6-9 круглих горошин темно-зеленого кольору.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий лущильний сорт гороху з вегетаційним періодом від 45 до 60 днів. Відрізняється стійкістю до вилягання та популярних видів захворювань. Зрілий горошок характеризується м'ясистими та соковитими плодами з ніжним смаком. «Альфа» чудово підходить для консервування та заморозки. Підвищений вміст білка, вітаміну С, вуглеводів та інших мінеральних речовин, а також висока калорійність – головні переваги.
Оригінальні коди товару
Сорт середньостиглий, високоврожайний. Висота рослин 50-70 см. Від появи сходів до початку збору проходить 70 – 75 днів, має дуже гарні смакові якості. Боби світло-зеленого кольору, з мозковою поверхнею сплюснутою з боків. Використовують у свіжому вигляді, у кулінарії та для консервування.