Насіння кабачка Грибовський37
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кабачок Грибовський – кущовий ранньостиглий високоврожайний сорт.
Особливості сорту кабачків Грибовський:
- 40-50 днів від появи сходів до плодоношення;
- плоди циліндричні, гладкі, блідо-зелені, довжиною 25-30 см, масою 450-800 г;
- м'якоть біла, середньої щільності з відмінними смаковими якостями;
- стійкий до багатьох хвороб;
- призначений для переробки, використовується в кулінарії.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Це багаторічна рослина. Вона є теплолюбною культурою. Вирощується як однорічна. Зростає кущем. Вегетаційний період 85-90 днів. Кущ висотою 150-200 см. Квітки великі, мають зелений колір. Діаметр квітки 10-25 см. Володіє відмінними якостями: лікувальними, декоративними, смаковими, товарними. Цей продукт використовують в кулінарії (салати, фреші, пюре, соуси). Це делікатесний продукт. За смаком - нагадує грецький горіх. Цю рослину вживають при діабеті, захворюванні нирок, печінки.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий врожайний сорт кабачка. Вегетаційний період — 46-57 днів. Рослина кущова. ПКабачок Грибовський має плід циліндричної форми з гладкою шкіркою світло-зеленого кольору, масою 450-800 г. М’якоть біла, щільна.
Оригінальні коди товару
Оригінальна однорічна рослина з плодами у вигляді пляшок, що містить в собі масу корисних речовин, які сприяють нормалізації травної системи, зміцненню імунітету, очищенню організму від шлаків.
Оригінальні коди товару
Популярний ультраранній кущовий гібрид кабачка з періодом вегетації 35-40 днів. Ціниться за ультраранній масовий урожай. Формує прямі, циліндричної форми плоди біло-зеленого кольору, з білою м'якоттю, однорідною по консистенції і ніжною на смак.