Каталог товарів

Янусик, насіння кавуна 1г

Артикул: 225-326
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
18 грн
15 грн
/ за шт
-17 %
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Дуже оригінальний середньостиглий сорт (75 - 90 днів). Посухостійкий. Плоди округлої і овально-округлої форми, зеленого кольору зі світло-зеленими смугами, масою 3,5-5 кг Особливістю цього сорту є солодка, соковита, хрустка м'якоть жовтого забарвлення.

Кавун Янусик інструкція та терміни посіву насіння 1 г

Перед посадкою замочують на 12 годин у воді, після чого обмотують у вологу тканину до прокльовування, і садять по 2-3 насінини в лунку, засипають вологою землею, а зверху — тільки сухою.

Характеристики
  • гібрид:
    ранній
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Зелений
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Французька селекція з оригінальною формою плоду та відмінними смаковими якостями. Належить до середньостиглих сортів, від сходів насіння до технічної стиглості минає 75-95 днів. Плоди овальні, довжиною 40-50 см, середньою масою 7-10 кг і більше світло-зеленого кольору з темними прожилками. М'якуш соковитий, дуже ніжний, без прожилок, темно-червоний, високих смакових якостей із сильним ароматом. Врожайність дуже висока, з одного куща можна зібрати 25-30 кг плодів. Зберігається 2-3 місяці. Завдяки товстій шкірці ягоди чудово транспортуються, не втрачаючи товарних якостей. Сорт кавуна Чарльстон Грей стійкий до основних захворювань та шкідників.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).