Насіння кукурудзи Вега F1 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння кукурудзи Вега F1 GL Seeds
Скоростиглий (70-75 днів) високоврожайний гібрид універсального використання. Рослини потужні (висотою 180-200 см), стійкі до вилягання. Качани яскраво-жовті, довжиною 18 - 20 см, з 16-20 рядами зерен. Зерно велике, відмінних смакових якостей, швидко вариться.
Кукурудза F1 Вега інструкція та строки сівби насіння 20 г
Посадка кукурудзи проводиться у прогрітий до +12°С ґрунт, за день до посадки можна внести азотні добрива з розрахунку 200 г на 10 кв. м. Безпосередньо перед самою посадкою ґрунт розпушується на глибину близько 10 см. Щоб прискорити проростання насіння, їх необхідно погріти десь 5 днів при температурі близько +35°С, після чого можна замочити їх у теплій воді. Сіяти кукурудзу починають наприкінці квітня на глибину близько 7 см. У польових умовах всходи кукурудзи з'являться вже на 12 добу. На садових ділянках кукурудзу найкраще сіяти рядами. Між рядами візьміть близько 60 см, між рослинами в ряду — близько 40 см.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Жовтий
Оригінальні коди товару
Мініатюрні качани конусоподібної форми. Довжина 10 см, до 2 см в діаметрі. Маленькі молочні міні зернятка жовтуватого кольору з ніжною м'якоттю. Молоді качани зривають в недостиглому, зародковому віці, перезрілі плоди кукурудзи темніють, стаючи синювато-чорного відтінку.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.