Насіння бобів Касйер 10шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Боби Кас'єр
ДЛЯ КОНСЕРВУВАННЯ
Терміни дозрівання: ранньостиглий
Ранньостиглий сорт. Насіння біло-кремове, дуже велике, забарвлення рубця - біле. Чудові на смак, придатні для споживання у свіжому вигляді та для консервування.
Висівають (місяць, глибина) - IV, 3-5 см
Схема висадки (см) - 15х8
Збирають (місяць) - VI-VII
Оригінальні коди товару
Популярний, один із найкращих ранніх сортів кущової спаржевої квасолі. Рослина невелика (40-50 см) та компактна, утворює ніжно-зелені боби довжиною 13-15 див. Насіння висівають після загрози весняних заморозків у кілька строків (інтервал 10-15 днів). Сорт дуже урожайний та стійкий до бактеріального опіку, антракнозу і вірусу жовтої мозаїки.Чудово смакує свіжою, а також підходить для консервування і заморожування.
Оригінальні коди товару
Боби Білий Виндсор Смакують в свіжому вигляді і консервовані. Середньостиглий сорт. Насінини зелено-білі, великі, забарвлення рубчика - чорне. Хороші смакові якості, придатні для вживання в свіжому вигляді і для консервування.
Оригінальні коди товару
Популярний середньоранній сорт спаржевої квасолі, 55-65 днів від появи сходів. Рослина компактна, 25-40 см, з рясною зав'яззю по 10-12 стручків на кущі. Боби товщиною до 2 см, в довжину до 13 см, без пергаментного цару, смачні. Лопатки кремово-зеленого кольору з червоними плямами. Висівають у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії, для консервації та заморожування.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт виткої квасолі, який характеризується стійкістю до основних захворювань і великим насінням білого кольору. Вона універсальна у використанні: стручки можна споживати в їжу в молочній стиглості, а зерно - у біологічній.