Каталог товарів

Насіння моркви Оленка SeedEra

Артикул: 225-1023
Немає на складі
В наявності
Модель:
Виберіть варіант:
20г
12 грн
9 грн
/ за шт
-25 %
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Морква «Оленка»

Середньостиглий високоврожайний популярний столовий сорт, вегетаційний період 90-100 днів. Коренеплоди тупокінцевої форми, високих товарних якостей, з гладкою поверхнею та дрібними очима. Довжина 12-15 см, діаметр 4-6 см, маса 100-250 г. М'якуш помаранчевого кольору, за рахунок відмінних смакових якостей використовується для промислового виробництва дитячих соків та пюре. Врожайність у польових умовах 10-11 кг/м2.
Морква «Оленка» стійка до розтріскування та грибкових інфекцій, придатна для вирощування під плівкою та на пучкову продукцію, рекомендована для вживання у літній та осінній періоди.

Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.

Щільність висівання насіння моркви «Оленка»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.

З якими культурами краще рости моркві?
Особливо доброзичливе сусідство з бобовими культурами, які покращують харчування коренеплоду азотом.

Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.

Характеристики
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    помаранчевий
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Швидке замовлення
20г
10г (ваговий)

Оригінальні коди товару

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий сорт столової моркви, який вирізняється високою врожайністю та відмінною лежкістю. Коренеплоди мають вирівняну, конічну форму, насичений оранжевий колір та соковиту, солодку м'якоть з високим вмістом каротину. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.