Насіння моркви Оленка SeedEra
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Морква «Оленка»
Середньостиглий високоврожайний популярний столовий сорт, вегетаційний період 90-100 днів. Коренеплоди тупокінцевої форми, високих товарних якостей, з гладкою поверхнею та дрібними очима. Довжина 12-15 см, діаметр 4-6 см, маса 100-250 г. М'якуш помаранчевого кольору, за рахунок відмінних смакових якостей використовується для промислового виробництва дитячих соків та пюре. Врожайність у польових умовах 10-11 кг/м2.
Морква «Оленка» стійка до розтріскування та грибкових інфекцій, придатна для вирощування під плівкою та на пучкову продукцію, рекомендована для вживання у літній та осінній періоди.
Висів насіння
Існує три терміни посіву моркви: ранньовесняний - з середини квітня до початку травня (для літнього споживання); літній - з середини травня до початку червня (це основний термін посіву для зберігання взимку), а підзимній - з 20 жовтня по 15 листопада, може забезпечити ультраранній урожай. Слід сіяти на добре освітлених ділянках, які на протязі всього дня знаходиться під прямими сонячними променями. Насіння проростає при +3°С, а оптимальна температура для їх росту від +18°С до +25°С, якщо градус піднімається вище - розвиток культури сповільнюється.
Щільність висівання насіння моркви «Оленка»
Відстань між борознами - не менше 15 см, між насіннинками - як мінімум 2 см, глибина закладення 2-3 см. Щоб морква виросла великої, необхідно стежити за рівнем загущеності і своєчасно проріджувати.
З якими культурами краще рости моркві?
Особливо доброзичливе сусідство з бобовими культурами, які покращують харчування коренеплоду азотом.
Збір врожаю
Збирання проводять в декілька етапів, як тільки плоди підростуть, їх можна вибірково висмикувати на їжу. Від цього на грядках стає просторіше, і рослини отримують більше харчування, вологи і швидше нарощують вагу. Урожай прибирають в залежності від сорту, ранні готові вже в липні, середньостиглі збирають в серпні, а пізні, призначені для зимового заощадження, викопують з кінця вересня і до настання заморозків.
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:помаранчевий
Оригінальні коди товару
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Пізньостиглий сорт столової моркви, який вирізняється високою врожайністю та відмінною лежкістю. Коренеплоди мають вирівняну, конічну форму, насичений оранжевий колір та соковиту, солодку м'якоть з високим вмістом каротину.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.