Еколь F1, насіння огірка 10 нас.
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння огірків Еколь F1
Ранньостиглий самозапильний гібрид огірка, що характеризується дуже високим виходом товарної продукції. Вегетаційний період 40-42 днів.
Рослини сильні, чудово відновлюються після стресів, мають букетний тип цвітіння. Плоди щільні, довжиною 8-12 см, зеленого кольору з маленькою насіннєвою камерою.
Чудово підходить для свіжого споживання, засолювання та консервування.
Стійкий до вірусу огіркової мозаїки, борошнистої роси, оливкової плямистості.
Оригінальні коди товару
Огірки, з гладкою тонкою шкіркою і ароматною м'якоттю. Їх відрізняє ніжний смак без гіркоти і невелика кількість насіння. Плоди великогорбкуваті, темно-зеленого кольору. Має відмінні смакові якості.
Оригінальні коди товару
Середньоранній самозапильний, дуже здоровий та продуктивний гібрид, призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Зеленці циліндричні, з великими бугорками, апетитні та хрумкі, відзначаються прекрасним свіжим смаком. Гібрид стійкий до борошнистої роси, вірусу огіркової мозаїки та високо толерантний до несправжньої борошнистої роси.
Оригінальні коди товару
Огірок Маша F1 ультраранній, партенокарпічний гібрид - 38-45 днів від появи сходів до плодоношення. Плоди корнішонного типу, циліндричні, крупнобугорчасті, насіннєві камені маленькі, хрусткі, без гіркоти. Формує по 6-7 плодів у вузлі.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.