ПОСАДКОВИЙ МАТЕРІАЛ
Оригінальні коди товару
Класичний пізньостиглий сорт, створений для щедрого осіннього врожаю та надійних зимових запасів. Це вибір, перевірений часом, який ідеально підходить для традиційного квашення та тривалого зберігання у кожному українському господарстві.
Оригінальні коди товару
Пізній сорт. Дозрівання качанів відбувається через 120-125 днів після сходів. Качани округло-плоскої форми, масою до 5 кг. Відмінно підходить, як для свіжого вживання, так і для квашення. У грунт висаджується в травні.
Оригінальні коди товару
Сорт пізньостиглий. Головки округлі, дуже щільні, стійкі до розтріскування, вагою до 3,5-4 кг. Зовнішні листки великі, сіро-зелені з восковим нальотом. Забарвлення в перерізі біле. Споживають у свіжому та переробленому вигляді. Сік капусти корисний при захворюваннях шлунка, колітах, для лікування ран і опіків.
Оригінальні коди товару
Це один з найцінніших овочів, який вважається надзвичайно протиракову, багатий вітамінами і мінеральними солями. Дуже ніжний на смак і легкозасвоюваний. Ранній сорт (65-70 днів), з зеленими, середніми розетками, призначений для безпосереднього вживання та нетривалого зберігання. Найкрасивіші суцвіття виходять в більш прохолодні роки, при підвищеній вологості грунту і повітря.
Оригінальні коди товару
Пізній сорт. Плоди темно-зеленого відтінку, круглої форми, досить щільні. Вага качана досягається до 4-4,5 кг. Сорт високоврожайний може використовуватися для комерційного вирощування.
Оригінальні коди товару
Сорт пізній, найбільш поширений, високоврожайний. Призначений для споживання в свіжому вигляді, квашення та зимового зберігання. Смакові якості високі. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 150-165 днів. Головки середньої величини, кулясті до легко сплющених з доброю щільністю, стійкі до розтріскування, середньою масою біля 3,5 кг. Листки великі, округлі і овально-округлі темно зелені з сильним восковим нальотом.
Оригінальні коди товару
Середньоранній сорт, високоврожайний. Вегетаційний період від появи сходів до достигання 75-85 днів. Плід світло-зелений з повздовжніми темно-зеленими смугами. М'якуш червоний, хрумкий та солодкий. Середня маса плоду 8-12 кг. Плоди з відмінним смаковими, дієтичними та лікувальними властивостями.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт з великими червоними коренеплодами та соковитим м'якушем без гіркоти, що характеризується дружним дозріванням.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий мускатний гарбуз, який дозріває за 90-100 днів, формуючи подовжені, циліндричні плоди масою 5-9кг. Його світло-оранжева шкірка та соковитий, дужже солодкий, ароматний м'якуш яскравого помаранчевого кольору роблять його чудовим для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соків та пюре. Сорт відзначається високим вмістом цукру та каротину, а також доброю збереженістю.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт мускатного гарбуза, який відрізняється великими (6-8 кг), ребристими плодами яскраво-помаранчевого кольору та ароматною, солодкою м'якоттю з високим вмістом цукру. Він універсальний у використанні, добре зберігається і має високі товарні якості.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столового буряка, що дозріває за 85-95 днів. Він має круглі, гладенькі коренеплоди темного кольору та соковиту, ніжну м'якоть, стійкий до холоду та цвітушності. Цей сорт чудово підходить для приготування борщів і має гарну лежкість, а для кращого зберігання рекомендується пізній посів на початку червня.
Оригінальні коди товару
Сорт столового буряка, який відрізняється округлою формою коренеплодів, темно-червоним кольором м'коті без кілець та універсальним призначенням (свіже вживання, зберігання, переробка). Це середньостиглий, високоурожайний сорт, придатний для вирощування у всіх кліматичних зонах України.
Оригінальні коди товару
Ультраранній (90-95 днів) гібрид томату. Поєднує ранньостиглість з прекрасною транспортабельністю.
Оригінальні коди товару
Середньоранній (100-110 днів), високоврожайний сорт для тривалого зберігання, споживання в свіжому вигляді і переробки. Коренеплоди довжиною 12-15 см, вагою 300-450 г, конічної форми з тупим кінчиком, насичено оранжевого кольору. Сорт стійкий до розтріскування і має відмінні смакові якості. Норма висіву для відкритого грунту на 10 м: 4,5-6 м. Глибина посіву: 1,5-3 см.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт червоного буряка. Це покращений сорт “Циліндра”. Плід довгий, рівний загострений знизу. Легко виймається з землі. М’якуш насичено – червоний, ніжний, смачний , солодкий. Без радіальних світлих кругів. Середня маса плоду 250-400 г. Цей сорт дуже добре зберігається всю зиму, стійкий до гнилей. Особливістю буряка Атаман є ще й те, що листова резетка мала і прямостояча- що дуже зручно при зборі урожаю.
Оригінальні коди товару
Ранній (поліпшений сорт Детройт). Коренеплід округлий, м’якуш темно-червоний, без концентричних кілець. Ніжний, солодкий. Сорт високотоварний. Універсального використання. Холодостійка культура. Добре росте на удобрених, родючих, легких грунтах. Посів проводити на глибину 3-4 см, коли грунт прогріється до 6-8ºС. Норма висіву – 1-1,5 г/м². Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт. Характеризується високою, стабільною врожайністю та напівгострим смаком. Сухі луски золотаво-коричневого кольору. Гарні високотоварні цибулини вагою 110-140 г мають округло-овальну форму.
Оригінальні коди товару
Це набір незамінних складових для приготування українського борщу. У кожної господині ця страва своя, неповторна. Але деякі овочі все ж єдині для будь-якого рецепту. До складу набору входять такі культури, як буряк Червона куля, морква Королева осені, капуста Амагер, петрушка листова Гігантелла, кріп Татран.
Оригінальні коди товару
Найпопулярніший стандартний сорт для нашої зони: ранньостиглий, з періодом вегетації від висіву 115-120 днів. Цибулини золотисті, плоско-округлі, мають солодкий смак з приємною гостротою. Чудово зберігається та відзначається універсальністю призначення.
Оригінальні коди товару
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий сорт. Багаторічна зимостійка рослина. На одному місці росте не менше 3–4 років. Має потовщене стебло білого кольору в підземній частині рослини. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють, напівгострого смаку. Протягом вегетації, в міру відростання, листки можна зрізати декілька разів. Використовують свіжі листки на зелень. Салатного призначення.
Оригінальні коди товару
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригінальні коди товару
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.