Каталог товарів

Насіння солодкого перцю Джеміні F1 8шт

Артикул: 225-350
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
8шт
65 грн
60 грн
/ за шт
-8 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Перець Джеміні F1 має наступні характреристики: плоди кубоподібні, подовжені, чотирьохкамерні, дозрівають з темно-зелених в яскраво-жовті, мають високі смакові якості. Рослина потужна, прямостояча, добре захищає плоди від сонця, одночасно формує 7-10 однорідних плодів середньою масою 320-400г.

Об'єм, шт 8
Упаковка пакет
Група стиглості ультраранній
Рекомендована густота стояння рослин на квадратний метр, шт 3-5
Сорт або гібрид гібрид
Стійкість до хвороб стійкий
Форма плоду кубовидно-видовжені
Кількість насіння в дрібній упаковці, шт 8
Середня маса плоду, грам 200-250
Технологія вирощування відкритий грунт, закритий грунт
Рекомендовані строки посіву, місяць травень, березень, лютий
Рекомендовані строки збирання, місяць липень, серпень, вересень
Глибина посіву, см 2-3
Термін вегетації, дні 72-78
Характеристики
  • Термін дозрівання:
    ранньостиглий
  • Країна-виробник товару:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Червоний
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середній термін дозрівання, до технічної стиглості – 125-135 днів. Кущ слабо гілкується досягає до 80-100 см у висоту. Плоди насичено оранжевого кольору, глянсові, кубоподібною формою досягають до 10 см завдовжки, середня маса 200-250 г, товщина стінки 8 мм. М'якуш щільний, соковитий, усередині плід поділяється на кілька камер.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).