Каталог товарів

Насіння редьки Зимова чорна 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Середньостиглий високоврожайний сорт зимньої редьки. Плоди крупні, мають гострий смак. Редька чорна – хоча й гірка, але дуже корисна рослина. Вітамінний склад цього овочу ідеально збалансований. Рекордсмен по кількості ефірних масел і органічних сполук. Вміщує велику кількість необхідних для здоров'я мікроелементів – заліза, калію та магнію.

28,00 грн
23,00 грн
-17.86 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Редька «Зимова чорна»

Середньостиглий високоврожайний сорт редьки чорної, вегетаційний період 90-94 дні. Коренеплоди округлої і плоско-округлої форми, довжиною 8-10 см, діаметром 10-12 см, вагою 250-350 г. Шкірочка гладенька, чорна. М'якоть біла, щільна, соковита, слабогострого смаку. Зміст сухих речовин - 11,8%, цукрів - 6%, аскорбінової кислоти - 44 мг%.
Сорт «Зимова чорна» стійкий до стрілкування, добре зберігається до весни. Є джерелом вітамінів і мінеральних солей в зимово-весняний період, коли відчувається дефіцит багатьох видів овочевих культур.

Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.

Щільність висівання насіння редьки «Зимова чорна»
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.

З якими культурами краще росте редька?
На одній грядці можна поєднувати з горохом, який підвищує родючість грунту.

Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Делікатесний дуже ранній сорт. Коренеплоди білосніжного кольору, циліндричні, дуже щільні, з вишуканим, ніжним смаком. Від сходів до першого збору урожаю проходить 23-25 днів. Висівати можна як навесні, для отримання раннього урожаю, так і в середині серпня, щоб ласувати свіжими плодами і восени. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий (20-25 днів) високоврожайний сорт, як для відкритого, так і для закритого ґрунту. Коренеплоди соковиті, без гіркоти. Має високі товарні якості.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньоранній, високоурожайний сорт, вегетаційний період якого складає 35-40 днів. Коренеплід жовтого кольору, круглої форми, масою 200-300 гр. Дуже соковита і смачна м'якоть. Плоди багаті на вітаміни та інші корисні речовини. Сорт стійкий до несприятливої ​​погоди, особливо до холодів.

 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.