Насіння Мікрозелень Базилік фіолетовий 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Мікрозелень (мікрогрін) фіолетового базиліка – це молоді паростки, які завдяки чудовим смаковим якостям і корисним властивостям по праву вважаються царською травою.
Паростки базиліка мають приємний аромат та інтенсивний, злегка солодкий, пряний, гострий і пікантний смак. Поєднуються з усіма овочевими, м'ясними, рибними стравами. Особливо смачні страви з томатів з додаванням базиліка.
Користь
Мікрозелень базиліка містить прості цукри, таніни, каротин, флавоноїди (група речовин, що містяться в овочах, фруктах, ягодах і зелені та впливають на дію ферментів в організмі людини), глікозиди, фітонциди, вітаміни С, К, В2, А, Р, РР , ефірні та рослинні масла. Мікрогрін добре впливає на нервову систему, усуває дискомфорт у шлунку, нормалізує газообмін у кишечнику.
Вирощування
Для вирощування мікрозелені у домашніх умовах потрібно взяти: насіння; тару для вирощування (одноразові або багаторазові контейнери з кришкою, міні-парники, пророщувач); субстрат (килимок з льону, джутовий килимок, кокосовий субстрат, решітки або ситечка, крапельний мат, медична вата і марля і т.д.); ручний розпилювач для поливу. Покладіть на дно тари обраний субстрат і зверху рівномірно розподіліть насіння, так щоб вони покрили всю площу, уникаючи утворення грудок. Потім насіння і субстрат добре зволожте з розпилювача. Після поливу накрийте тару кришкою і поставте в тепле темне місце. Під час проростання насіння потрібно періодично провітрювати і зволожувати в міру підсихання. При надмірному поливі і недостатньому провітрюванні, насіння можуть запліснявіти. Як тільки насіння проростуть, приберіть кришку і перенесіть тару у світле місце (підвіконня, балкон, лоджія).
Важливо!
Варто уникати прямих сонячних променів, так як вони можуть занадто пересушити насіння. Подальший догляд полягає в обприскуванні зелені два рази в день у міру підсихання. Залежно від вирощуваної культури, мікрозелень буде готова до зрізу через 10 днів. Для її зрізу використовуйте ножиці. Зрізані паростки потрібно акуратно скласти в пластиковий контейнер і розмістити в холодильнику. Зберігати контейнер із мікрогріном у холодильнику можна до 5 днів.
Рекомендації: Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння. Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.
Оригінальні коди товару
Містять ефірні олії, вітаміни А, Р, В2, С, каротин, рутин і фітонциди. Молоді листочки додають свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви. Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу.
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Базилік зелений - однорічна пряна рослина, разлога, гілляста, висотою 20-30 см, діаметр до 70 см. Листя велике, ланцето-овальної форми, насиченого зеленого кольору, з блискучою гладкою поверхнею. Володіє сильним ароматом і пряним, специфічним присмаком, який зберігається навіть після сушки. Сорт стійкий до хвороб і посухи. Використовують в свіжому і сушеному вигляді як приправу при консервуванні овочів, приготуванні риби, м'яса. Містить велику кількість ефірних масел, корисних для людини.
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.