Насіння салату Дубовий зелений 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Салат листовий Дубовий Зелений 1 г, Seedera - листя цього салату особливо корисні дітям завдяки вмісту в них фолієвої кислоти
Різновид: листовий
Строки достигання: середньоранній
Колір плоду: зелений
Середньоранній сорт дуболістного салату. Період від сходів до господарської придатності становить 50-60 днів, листя в їжу можна вживати вже через місяць після сходів. Листя великі, гофровані, зелені. Смакові якості листя високі. Розетка полуприпіднята, висотою до 15 см і до 30 см в діаметрі. Сорт стійкий до стрілкування, опадам і майже не уражуються шкідниками. Даний сорт крім всіх своїх переваг ще має високу декоративність.
Висівають (місяць, глибина) — ІІ-VІІІ, 1 см
Схема висадки (см) — 30х30
Збирають (місяць) — V-IX
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Зелений
Оригінальні коди товару
Середньостиглий, високопродуктивний сорт листового салату.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Сорт високоврожайний, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 50-60 днів. Має привабливе червоно-коричневе забарвлення. Кінці листя дуже хвилясті, утворюють компактну розетку кулястої форми. Цінується як культура, багата вітамінами, органічними кислотами та мінеральними солями, особливо кальцієм та залізом. Смак рослин хороший
Оригінальні коди товару
Насіння японської листової капусти, яка є різновидом гірчичного салату і не формує головку, має вузьке, дрібно порізане листя та пікантний, пряний смак, схожий на руколу, але з ніжнішою текстурою.