Насіння щавлю Широколистого 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Агротехніка
Під щавель відводять родючі слабокислі ґрунти. Висівають щавель рано навесні (або влітку) у ґрунт рядовим способом, з міжряддями в 20-25 сантиметрів. Сходи з'являються через 10-15 днів. Догляд за посівами полягає у розпушуванні, поліві, зрізанні насіннєвих стебел та підживленні. Для підживлення використовуються мінеральні удобрення, що забезпечують необхідне харчування овочевим культурам. До зрізання щавлю приступають, коли листя досягне довжини 10 сантиметрів і веде її з інтервалом у 2-2,5 тижні. За 20-25 днів до кінця вегетації зрізання листя припиняють.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Рослина потужна, продуктивна з потужною кореневою системою і швидким розвитком від самого початку вегетації. Формує хороший листовий покров, який захищає плоди від опіків сонця. Висока пластичність і адаптація до різних способів вирощування. Плоди округлі, привабливі, з темними смугами, дуже однорідні, вагою 9-12 кг.
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Oавель стійкий до понижених температур та стрілкування. Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період 45-50 діб. Розетка листків припіднята, розлога. Листя видовжено-овальне, зелене, смачне. Стійкий до понижених температур та стрілкування. Використовують в домашній кулінарії, для консервації та засолювання.