Насіння томату Гібрид Тарасенко 2 червоний 0.1 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Томат Гібрид-2 Тарасенко червоний
Середньостиглий (125 днів), високорослий (до 3-х метрів) сорт для теплиць і відкритого грунту. Плоди округлі з загостреним кінчиком, гладкі, червоні, масою 180-200 г, зібрані в кисті (до 50 шт). Придатний для консервування та приготування томатних продуктів. Врожайність до 35 кг з рослини.
Інструкція та терміни посіву насіння томату Гібрид-2 Тарасенко червоний 0.1 г
Грунтову суміш складають з частин дерну, компосту, золи і піску. Насіння томату сіють за 65 днів до передбачуваної посадки на стаціонарне місце. Глибина посадки 2 см. Шухлядки виносять в тепло і світло, накривають плівкою і чекають проростків.
Потім приступають до наступних основ догляду:
- підживлення «Кемирой універсалом» 1 раз в 10 днів;
- освітлення фитолампой;
- зрошення через пульверизатор.
Оригінальні коди товару
Ідеальний для цільноплідного консервування. В кожній кисті до 30-40 плодів загальною масою 2-3 кг. Плоди плоско-округлі з носиком, яскраво-червоного кольору, щільні масою 70-110 гр.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до дозрівання 125-130 днів. Рослина середньоросла, висотою 100–150 см. Плід червоного кольору, нагадує форму серця, масою 100-400 г. М’якуш м’ясистий, солодкий, насіння мало. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями, відносною стійкістю до фітофторозу. Салатного призначення.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт, плоди дозрівають на 116-130 день після сходів. Рослина компактна, висотою 70 см. Плоди плескато-округлі, гладкі, масою 90-150 г. Смакові якості відмінні. Цінується за високу стабільну врожайність і гарну якість. Використовують для споживання у свіжому вигляді, для соління, виготовлення томатного соку, пасти, пюре. На розсаду висівають на початку березня.