Насіння томату Лагідний 0,1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Сорт томату Лагідний - середньоранній, високоврожайний.
Вегетаційний період від сходів до початку збирання врожаю 113-115 днів. Тривалість плодоношення 50-65 днів.
Формує видовжено-овальні плоди, оранжево-червоного забарвлення. Середня маса товарного плода 75-80 г.
Смакові якості добрі.
Використовують плоди у свіжому вигляді для безпосереднього забезпечення ринку та для консервування.
-
Термін дозрівання:середньоранній
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
Оригінальні коди товару
Ідеальний для цільноплідного консервування. В кожній кисті до 30-40 плодів загальною масою 2-3 кг. Плоди плоско-округлі з носиком, яскраво-червоного кольору, щільні масою 70-110 гр.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий (85-90 днів) і високоврожайний детермінантний сорт, який підходить для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Рослина сильна і компактна, досягає висоти 50 см і потребує систематичного пасинкування.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Вегетаційний період гібриду Бобкат F1 – 60-65 від висадки розсади в ґрунт. Високоврожайний, добре переносить спеку. Плоди яскраво-червоного кольору, красиві, плескатої округлої форми, без зеленої плями. Середня вага плоду – 250-300 г. Плоди добре зберігаються і транспортуються, не розтріскуються в процесі дозрівання та зберігання.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).