Ольга F1, насіння томату 10шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Ольга F1 - середньоранній великоплідний гібрид, призначений для вирощування у відкритому грунті і в низьких плівкових теплицях. Підходить для вирощування в усіх грунтово-кліматичних зонах України.
ОПИС
- Дозріває через 75-78 днів після висаджування розсади.
- Плоди округлої форми, багатокамерні, однорідні, насиченого червоного кольору, маса плоду складає 160-180 грам і вище, діаметр – 7,0-8,0 см.
- Рослина середньої сили зростання, з дуже хорошим листовим покривом і короткими міжвузлями.
- Плоди високої якості.
Ольга F1 – це ранньостигла розробка голландської фірми Hazera (2009 року). Гібрид невибагливий у догляді і відрізняється від конкурентів високою врожайністю (у відкритих ґрунтах – до 15,5 кг, а в теплицях – 25-27 кг з метра квадратного).
Томат Ольга F1 являє собою низькорослу, середньоплідну, детермінантну рослину, в середньому довжиною до 1 м. Після появи на вершинах суцвіть, він загальмовує своє зростання у висоту. Утворює сильно розвинені бічні пагони, на яких надалі зав'язуються численні плоди (15 кистей по 5-7 зав'язей). Усередині овоч має багатокамерну або гніздову будову, що доходить до 6 відділів. Форма самого помідора плоскокругла з вираженою ребристістю. Помідори мають привабливий вигляд яро-червоного кольору, зі щільною шкіркою і соковитою м'якоттю. Завдяки вмісту сухої речовини від 5,3% - 6,4% вони мають відмінний смак. Вага овочу становить у середньому понад 100 г.
Томат Ольга підходить для вирощування у відкритих ґрунтах у промислових масштабах, низьких теплицях, на присадибних ділянках. Оптимальна температура для проростання насіння становить 23-25°С. При посадках у ґрунт розміщують 3 од. на 1 кв м. При розвитку формує 1-2 потужних стебла. Овочева культура штамбового типу не потребує підв'язування. Добре відгукується на підживлення і полив. Помідори добре переносять спеку і перегрів, перепади температур, плодоносять в умовах малої освітленості. Сорт високо стійкий до більшості захворювань.
Томати сорту Ольга відмінно зарекомендували себе у споживачів завдяки своїм смаковим якостям. Вони мають відмінні товарні характеристики, добре транспортуються і зберігаються. Призначені для вживання у свіжому вигляді, для приготування салатів, солінь, сушіння, консервації та інших видів обробки.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Може вирощуватися за системою томату напівдетермінантного з використанням підв'язування (теплиці) або без підв'язування (відкритий ґрунт).
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Завдяки своїй щільності і стійкості до розтріскування в несприятливих погодних умовах відкритого ґрунту може вирощуватися в основному сезоні для отримання врожаю в літньо-осінні місяці.
Ольга F1 має високий рівень стійкості до фузаріозного (Fol: 0,1) і вертицильозного (V: 0) в'янення, а також до стемфілліуму (S).
Рекомендована щільність стояння рослин - 20-25 тисяч на гектарі.
-
сорт:ранньостиглий
Оригінальні коди товару
Рослини низькорослі, висота не перевищує 60 см. Помідори починають дозрівати через 90-100 днів із моменту відходів, завдяки цьому сорт відноситься до швидко-стиглого. Плоди круглі дуже смачні та м'ясисті.
Оригінальні коди товару
Середньоранній, детермінантний, компактний, облистнений сорт. Вегетаційний період від сходів до початку достигання - 106-111 днів. Урожайність 4,5-5,0 кг/м2.
Оригінальні коди товару
Високорослий, середньостиглий сорт, який користується популярністю серед фермерів і садівників-любителів. Призначений для закритого та відкритого ґрунту. Краще проявляє себе при вирощуванні у весняно-літній період. Рослина індетермінантного типу, потужна.
Оригінальні коди товару
Високорослий сорт томата Шарпей відомий своїми цінними властивостями. До його незаперечних переваг можна віднести тривалий період плодоношення, буквально до самих заморозків. Стійкий до захворювань і шкідників, перепадів температури й стресових умов вирощування.