Trichoderma viride – 2 штами
Trichoderma harzianum – 4 штами
Trichoderma lignorum
Bacillus spp – 6 штамів
Bacillus megaterium
Trichoderma harzianum – 4 штами
Trichoderma lignorum
Bacillus spp – 6 штамів
Bacillus megaterium
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Біологічний препарат системної дії, що складається з корисних мікроорганізмів, які є деструкторами, а також фіксаторів азоту і стабілізаторів фосфору. Агрономічно корисні мікроорганізми, що входять до складу препарату, більш потужніші та активніші ніж ті, які знаходяться в ґрунті, тому з легкістю борються зі шкідниками та хворобами. Органік Баланс® прискорює розкладання органіки та утворення в ґрунті гумусу, тобто сприяє відновленню та підвищенню родючості ґрунту. Пригнічує дію фітопатогенів, шкідливих бактерій, що викликають хвороби рослин, підвищує врожайності, рослини стають міцнішими й краще протистоять різним недугам та хворобам.
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).