Гарбуз
Оригинальные коды товаров
Мета використання: як для обробки, так і для свіжого ринку. Цінується за: високі смакові якості. Гібрид характеризується високою пластичністю: формує високий стабільний урожай в складних погодних умовах і при використанні різних технологій. М'якоть насичено-помаранчева, солодка.
Оригинальные коды товаров
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий мускатний гарбуз, який дозріває за 90-100 днів, формуючи подовжені, циліндричні плоди масою 5-9кг. Його світло-оранжева шкірка та соковитий, дужже солодкий, ароматний м'якуш яскравого помаранчевого кольору роблять його чудовим для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соків та пюре. Сорт відзначається високим вмістом цукру та каротину, а також доброю збереженістю.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній сорт мускатного гарбуза, який відрізняється великими (6-8 кг), ребристими плодами яскраво-помаранчевого кольору та ароматною, солодкою м'якоттю з високим вмістом цукру. Він універсальний у використанні, добре зберігається і має високі товарні якості.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт. Кущ компактний. Плоди сплюснутої форми, світло-сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, товстий, соковитий, солодкий. Середня маса плоду 4-7 кг. Сорт столового призначення, довго зберігається (до травня), відрізняється гарною транспортабельністю, стійкістю до несприятливих умов вирощування.
Оригинальные коды товаров
Сорт універсального призначення. 100-120днів від сходів до збору врожаю. Цінність сорту: стійкий проти борошнистої роси, транспортабельний, лежкий.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригинальные коды товаров
Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С.