Каталог товаров

Насіння гарбуза Лікувального 10г

Артикул: 225-985
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
10г
23 грн
18 грн
/ за шт
-22 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Гарбуз Лікувальний

Ранній, високоврожайний, високотоварний, транспортабельний, лежкий та хворобостійкий сорт. Плоди сплюснуті, слабо-сегментовані, вагою 4-7 кг. Колір плоду світло-сірий, м'якуш помаранчевий, товстий, солодкий, соковитий, хрусткий. Має високі кулінарні якості.

Гарбуз — одна з найцінніших культур, яку вирощують у кожному куточку України. Він вражає розмірами, різноманіттям сортів і винятковою користю для здоров’я.


Коли та як сіяти гарбузи

Терміни посівукінець квітня — перша половина травня, коли мине загроза заморозків і ґрунт прогріється до +12…+14 °C.

►Спосіб посадкиу відкритий ґрунт насінням або через розсаду (особливо в північних регіонах).

►Місце для вирощуваннясонячне, захищене від вітру.

►Схема посіву:

-Міжряддя — 1–1,5 м

-Між рослинами — 70–100 см

Перед посівом насіння бажано замочити у воді або стимуляторі росту.


Догляд за гарбузом

-Поливрегулярний, особливо в період росту плодів. Уникайте перезволоження.

-Прополка та розпушуванняобов’язкові на ранніх етапах.

-Формування батогівприщипують верхівки для обмеження росту.

-Підживленняорганічними (перегній, настій трав) або мінеральними добривами 2–рази за сезон.

-Захиствід шкідників і грибкових захворювань за потреби.


Коли збирати гарбуз

-Терміни зборувересень — початок жовтня, до перших заморозків.

-Ознаки стиглостіплодоніжка дерев’яніє, шкірка тверда, насиченого кольору.

-Важливозрізати разом із плодоніжкою — це подовжить термін зберігання.


Як зберігати гарбуз взимку

-Місце зберіганняпрохолодне, сухе і добре провітрюване (комора, підвал, сухий гараж).

-Температура: +8…+12 °C.

-Гарбузи зберігають цілимине миють, розкладають плодоніжкою догори, бажано не впритул один до одного.


Користь гарбуза

Багатий на вітаміниA, C, E, групи B, а також залізо, калій, магній.

✔Має низьку калорійністькорисний для дієтичного харчування.

✔Очищає організмпідтримує здоров’я серця, печінки та травної системи.

Сприяє покращенню зору та імунітету.


Використання гарбузів в кулінарії

-Гарбуз додають у супи, запіканки, кашівикористовують у випічці та десертах.

-Із нього роблять сік, пюре, варення, цукати.

-Насіння — смачний та поживний перекус.

Характеристики
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    помаранчевий
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
20г
10г (ваговий)

Оригинальные коды товаров

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров
Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Період від масових сходів до технічної стиглості 50-55 днів. Рослини кущової форми, формує тарілкоподібні з круглозубчастими краями плоди темно-зеленого кольору масою 450-500 г. Використовують тільки молоді зав’язі, коли м'якуш соковитий та ніжний.
Для консервування беруть плоди в 5-7 деннному віці масою не менше 100 г і з діаметром 8 см.