Цибуля
Оригинальные коды товаров
Найпопулярніший стандартний сорт для нашої зони: ранньостиглий, з періодом вегетації від висіву 115-120 днів. Цибулини золотисті, плоско-округлі, мають солодкий смак з приємною гостротою. Чудово зберігається та відзначається універсальністю призначення.
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт. Багаторічна зимостійка рослина. На одному місці росте не менше 3–4 років. Має потовщене стебло білого кольору в підземній частині рослини. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють, напівгострого смаку. Протягом вегетації, в міру відростання, листки можна зрізати декілька разів. Використовують свіжі листки на зелень. Салатного призначення.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригинальные коды товаров
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.
Оригинальные коды товаров
Черемша багаторічна, також відома як ведмежа цибуля, - це вітамінна, зимотсійка рослина, що вирощується з насіння. Вона віддає перевагу тінистим місцям і може рости на одному місці багато років. Насіння черемші сіють восени або навесні після стратифікації.