Насіння цибулі Штутгартер Різен 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля Штутгартер Різен – ранній сорт салатної ріпчастої цибулі для тривалого зберігання. Період дозрівання триває приблизно 100-110 днів від появи сходів. Сорт успішно вирощується у відкритому ґрунті по всій території України. Демонструє невибагливість і пластичність, а також хворобостійкість і високу продуктивність при мінімальному догляді. Рослина потужна, з добре розвиненою кореневою системою. Активно нарощує листовий апарат темно-зеленого кольору з рясним восковим нальотом.
Насіння цибулі ріпчастої Штутгартер Різен висаджують в нейтральні, поживні ґрунти, дотримуючись сівозміни. Рекомендована норма посіву – 0,8-1,0 г/кв.м. Для збільшення схожості насіння можна попередньо замочити і проростити. Подальший догляд за культурою полягає в регулярному поливі, розпушуванні ґрунту, прибирання бур'яну. При необхідності слід прорідити посадку і внести органічні добрива.
Цибуля ріпчаста Штутгартер Різен формує плоско-округлі цибулини з верхньою лускою високої якості, жовто-коричневого кольору. Вага плодів – 140-180 грам. М'якоть білосніжна, внутрішні луски щільно прилягають одина до одної. Сорт відрізняється приємним, ніжним, солодкуватим смаком без гіркоти, а також приємним ароматом і великою кількістю соку. Містить значну кількість вітамінів, мінеральних солей і корисних мікроелементів. Зібраний урожай можна транспортувати на великі відстані і зберігати протягом 5-6 місяців.
Особливості цибулі ріпчастої Штутгартер Різен:
- вегетаційний період – 100-110 днів;
- підходить для вирощування у відкритому ґрунті в різних агрокліматичних регіонах;
- пластичність до кліматичних умов;
- стабільна врожайність;
- хворобостійкість;
- відмінні смакові якості і висока поживна цінність;
- транспортабельність і лежкість;
- використовується для кулінарних цілей, переробки, заморозки і сушки на приправи.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Біле
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт. Багаторічна зимостійка рослина. На одному місці росте не менше 3–4 років. Має потовщене стебло білого кольору в підземній частині рослини. Листки ніжні, соковиті, довго не грубіють, напівгострого смаку. Протягом вегетації, в міру відростання, листки можна зрізати декілька разів. Використовують свіжі листки на зелень. Салатного призначення.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній сорт. Характеризується високою, стабільною врожайністю та напівгострим смаком. Сухі луски золотаво-коричневого кольору. Гарні високотоварні цибулини вагою 110-140 г мають округло-овальну форму.