Насіння цибулі Батун 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля-батун (татарка, дудчаста цибуля)
Багаторічна, зимостійка, ранньостигла, на одному місці може рости до 4-х років. Дуже схожа на молоду ріпчасту цибулю, але листя у неї потужніше і в два рази більше збагачене вітаміном С, довго не грубіє, напівгострого смаку. Протягом вегетації зелень зрізають кілька разів, останній раз до 1 серпня.
При нестачі вологи цибуля-батун дає стрілку і листя стає гіркими. Надлишок води на поверхні грунту і кірка, призводять до кисневого голодування і загибелі рослин. Тому після поливів і рясних дощів необхідно розпушувати грунт.
Застосування
Лук-батун салатного призначення, його вирощують через раннє зеленє пір'я, яке можна отримувати вже в квітні.
Корисні властивості особливо цінні в весняний період, коли більшість людей страждають авітамінозом і потребують вітамінної підтримки.
З якими культурами краще рости цибулі-батун?
Для поліпшення якості грунту бажано поруч вирощувати горох і квасолю.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:білий
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).
Оригинальные коды товаров
Середньопізній сорт. Характеризується високою, стабільною врожайністю та напівгострим смаком. Сухі луски золотаво-коричневого кольору. Гарні високотоварні цибулини вагою 110-140 г мають округло-овальну форму.
Оригинальные коды товаров
Озимий український сорт, що відзначається гострим смаком, стійкістю до хвороб (фузаріоз, шийкова гниль), посухи та низьких температур. Його ключові характеристики — це стабільна висока врожайність (15-18т/га), великі цибулини (80-150г) з 4-7 зубчиками та тривале зберігання до 10 місяців. Лушпиння біле з фіолетовими прожилками, а листя темно-зелене та щільне.
Оригинальные коды товаров
Ранній напівгострий сорт. Вирощується з насіння в багаторічній культурі. Циковиця округла або овально-округла, масою 100-150 г. Зовнішні лусочки — фіолетово-червоного кольору. Сорт порівняно стійкий до перопорозу, добре визріває до моменту прибирання, зберігається до 6 місяців. Салатного використання.