Насіння Патісон Оранжевий 15 нас
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
ирішивши купити це насіння, треба знати, що їх Ви зможете сіяти й прямо в грядки, і на розсаду. Розсада патисонів чудова тим, що дає змогу отримати ранні врожаї цих корисних і смачних плодів. Для досягнення найкращих результатів треба вирощувати розсаду сорту «Оранжевий» у теплі або під плівковим укриттям.
Патисон «Оранжевий» характеризується раннім дозріванням плодів, через 40-45 днів. Досягаючи технічної зрілості, патисон набуває золотистого відтінку. У діаметрі плоди виростають до 14 см, водночас їхня вага становить 600 г максимально. Тарілчасті зубчасті плоди мають дуже гарний вигляд і крім усього іншого є справжньою окрасою будь-якого городу. На розрізі патиссон має трохи жовтувату м'якоть, яка містить багато соку та має солодкий смак.
Рекомендуємо цей сорт тим, хто шукає патисони універсального використання.
-
сорт:середньостиглий
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.