Каталог товаров

Насіння гарбуза Цукерка GL Seeds 5 шт. 5шт

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Новий високоврожайний, порційний, особливо солодкий, середньостиглий (від повних сходів до збору плодів 115-120 днів) сорт. Рослина плетиста, формує до 6 плодів. Плоди округлі, темно-червоні з одиничними зеленими плямами, масою 1,5-2 кг (до 3 кг). М'якоть дуже солодка, м'яка, соковита, червоно-оранжевого кольору з високим вмістом сухої речовини, цукру і вітаміну С. 

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Насіння гарбуза Цукерка Gl Seeds Україна

Високозручний середньосстиглий сорт гарбуза Цукерка має терміни дозрівання від доходів до технічної стиглості 110-120 днів, залежно від кліматичних умов. Рослина потужна, плетиста, формує до 4-6 округлих сегментованих плодів масою 2-3 кг. Шкіра має темно-жовтогаряче забарвлення, насічена камера невелика, м'якоть плода — червоно-жовтогаряча, ароматна хрустка, щільна, соковита, містить підвищену кількість каротину та вітаміну С. Гарбуз цього сорту невибаглива в вирощуванні, не втрачає смакові властивості та товарний вигляд під час транспортування та тривалого зберігання. Готові плоди можна використовувати в сирому вигляді, а також для приготування других страв, дитячого та дієтичного харчування.

Інструкція та терміни посіву насіння гарбуза сорту Цукерка 5 шт. 

Посивши насіння гарбуза, Конфетка виробляється після попереднього замочування в теплій воді. Гарбуз цього сорту проростає в будь-яких ґрунтах. Глибина посадки в легкому ґрунті — до 10 см, у важкій — 4-5 см. Гарбуз дуже теплолюбний, тому її висівають, коли минає загроза весняних заморозків. Найкращий період для саджання насіння гарбуза — початок травня, розсади — кінець травня, початок червня. Насіння висіває гніздовим способом, зону для посадки краще вибрати сонячні, продувні вітрами. Гнізда розміщують на відстані 1-2 м між рядами й 1 м між гніздами в низці. Оптимальна температура для росту та плодоносіння гарбуза 25-28 °C. У кожну лунку поміщають по 3-4 насіння на глибину. З 3 з'явилися сходинки залишають найміцніший і найсильніший. Для нормального розвитку гарбуз потребує вологи. Для неї сприятлива помірна ґрунтова вологість, приблизно 70%. Для підвищення врожайності, після появи 5-6 аркуші стебель прищипують, унаслідок чого рослина дає бічні пагони, на яких утворюється більше плодів. У серпня, коли всі зав'язки сформовані, прищипують усі пагони, щоб зупинити їх ріст.

 

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.

Быстрый заказ