Насіння гарбуза Цукерка GL Seeds 5шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння гарбуза Цукерка Gl Seeds Україна
Високозручний середньосстиглий сорт гарбуза Цукерка має терміни дозрівання від доходів до технічної стиглості 110-120 днів, залежно від кліматичних умов. Рослина потужна, плетиста, формує до 4-6 округлих сегментованих плодів масою 2-3 кг. Шкіра має темно-жовтогаряче забарвлення, насічена камера невелика, м'якоть плода — червоно-жовтогаряча, ароматна хрустка, щільна, соковита, містить підвищену кількість каротину та вітаміну С. Гарбуз цього сорту невибаглива в вирощуванні, не втрачає смакові властивості та товарний вигляд під час транспортування та тривалого зберігання. Готові плоди можна використовувати в сирому вигляді, а також для приготування других страв, дитячого та дієтичного харчування.
Інструкція та терміни посіву насіння гарбуза сорту Цукерка 5 шт.
Посивши насіння гарбуза, Конфетка виробляється після попереднього замочування в теплій воді. Гарбуз цього сорту проростає в будь-яких ґрунтах. Глибина посадки в легкому ґрунті — до 10 см, у важкій — 4-5 см. Гарбуз дуже теплолюбний, тому її висівають, коли минає загроза весняних заморозків. Найкращий період для саджання насіння гарбуза — початок травня, розсади — кінець травня, початок червня. Насіння висіває гніздовим способом, зону для посадки краще вибрати сонячні, продувні вітрами. Гнізда розміщують на відстані 1-2 м між рядами й 1 м між гніздами в низці. Оптимальна температура для росту та плодоносіння гарбуза 25-28 °C. У кожну лунку поміщають по 3-4 насіння на глибину. З 3 з'явилися сходинки залишають найміцніший і найсильніший. Для нормального розвитку гарбуз потребує вологи. Для неї сприятлива помірна ґрунтова вологість, приблизно 70%. Для підвищення врожайності, після появи 5-6 аркуші стебель прищипують, унаслідок чого рослина дає бічні пагони, на яких утворюється більше плодів. У серпня, коли всі зав'язки сформовані, прищипують усі пагони, щоб зупинити їх ріст.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт з вегетаційним періодом 110-120 днів. Плоди округлі злегка сплюснуті, слабо ребристі, світло-сірого та зеленого забарвлення без малюнка, масою 6,5-9 кг. М'якуш насичений і соковитий, світло-жовтого забарвлення, щільністю 4-5 см, дуже солодкий.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт із вегетаційним періодом 130 днів. Плоди масою 5-10 кг, синьо-зеленого кольору з пухирчастою оболонкою, за формою схожі на тюрбан. М'якуш відмінної якості, жовто-помаранчевого кольору, товстий, солодкого смаку, без терпкості, у сирому вигляді можна їсти просто як яблуко.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий, високоврожайний сорт з відмінною лежкістю плодів. Форма подовжена, грушоподібна. Масляниста м'якоть з горіховим присмаком, дуже солодка, соковита і ніжна, багата на клітковину, вітаміни, мінеральні солі та каротини. Сорт відрізняється меншою кількістю насіння, ніж у звичайного гарбуза. Плід може досягати 1-5 кг.