Каталог товарів

Насіння гарбуза Цукерка GL Seeds 5шт

Артикул: 225-916
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
5шт
13 грн
10 грн
/ за шт
-23 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Насіння гарбуза Цукерка Gl Seeds Україна

Високозручний середньосстиглий сорт гарбуза Цукерка має терміни дозрівання від доходів до технічної стиглості 110-120 днів, залежно від кліматичних умов. Рослина потужна, плетиста, формує до 4-6 округлих сегментованих плодів масою 2-3 кг. Шкіра має темно-жовтогаряче забарвлення, насічена камера невелика, м'якоть плода — червоно-жовтогаряча, ароматна хрустка, щільна, соковита, містить підвищену кількість каротину та вітаміну С. Гарбуз цього сорту невибаглива в вирощуванні, не втрачає смакові властивості та товарний вигляд під час транспортування та тривалого зберігання. Готові плоди можна використовувати в сирому вигляді, а також для приготування других страв, дитячого та дієтичного харчування.

Інструкція та терміни посіву насіння гарбуза сорту Цукерка 5 шт. 

Посивши насіння гарбуза, Конфетка виробляється після попереднього замочування в теплій воді. Гарбуз цього сорту проростає в будь-яких ґрунтах. Глибина посадки в легкому ґрунті — до 10 см, у важкій — 4-5 см. Гарбуз дуже теплолюбний, тому її висівають, коли минає загроза весняних заморозків. Найкращий період для саджання насіння гарбуза — початок травня, розсади — кінець травня, початок червня. Насіння висіває гніздовим способом, зону для посадки краще вибрати сонячні, продувні вітрами. Гнізда розміщують на відстані 1-2 м між рядами й 1 м між гніздами в низці. Оптимальна температура для росту та плодоносіння гарбуза 25-28 °C. У кожну лунку поміщають по 3-4 насіння на глибину. З 3 з'явилися сходинки залишають найміцніший і найсильніший. Для нормального розвитку гарбуз потребує вологи. Для неї сприятлива помірна ґрунтова вологість, приблизно 70%. Для підвищення врожайності, після появи 5-6 аркуші стебель прищипують, унаслідок чого рослина дає бічні пагони, на яких утворюється більше плодів. У серпня, коли всі зав'язки сформовані, прищипують усі пагони, щоб зупинити їх ріст.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий мускатний гарбуз, який дозріває за 90-100 днів, формуючи подовжені, циліндричні плоди масою 5-9кг. Його світло-оранжева шкірка та соковитий, дужже солодкий, ароматний м'якуш яскравого помаранчевого кольору роблять його чудовим для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соків та пюре. Сорт відзначається високим вмістом цукру та каротину, а також доброю збереженістю. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт, який вступає в плодоношення на 86-98 день від сходів. Формує рослини кущової форми, з короткими, потужними батогами. На кожному кущі визрівають по два-три плоди вагою 4-6 кг. Шкірка тонка, тверда.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт. Кущ компактний. Плоди сплюснутої форми, світло-сірого кольору. М’якуш оранжевого кольору, товстий, соковитий, солодкий. Середня маса плоду 4-7 кг. Сорт столового призначення, довго зберігається (до травня), відрізняється гарною транспортабельністю, стійкістю до несприятливих умов вирощування.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий, високоврожайний сорт з відмінною лежкістю плодів. Форма подовжена, грушоподібна. Масляниста м'якоть з горіховим присмаком, дуже солодка, соковита і ніжна, багата на клітковину, вітаміни, мінеральні солі та каротини. Сорт відрізняється меншою кількістю насіння, ніж у звичайного гарбуза. Плід може досягати 1-5 кг.