Каталог товаров

Гумат калію (ГУМАК) 10г

Артикул: 225-1736
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
10г
18 грн
15 грн
/ за шт
-17 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Гумат натрію – органічне концентроване комплексне добриво. Гумат натрію застосовується як на овочевих культурах, так і на плодово-ягідних та квіткових культурах. Властивості та переваги застосування Гумату натрію. Гумат натрію – це стимулятор росту та розвитку рослин. Збільшує схожість. Підвищує імунітет. Забезпечує рясне цвітіння. Гумат натрію прискорює дозрівання плодів та ягід. Підвищує врожайність. Гумат натрію та застосовувати: для підживлення розсади овочевих культур; для замочування насіння, живців, цибулин; для кореневого підживлення овочевих, плодово-ягідних та квіткових культур; для позакореневого підживлення плодово-ягідних, овочевих та квіткових культур. Одного пакета (10г) гума натрію вистачає на 200 літрів робочого розчину! 

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
25мл

Оригинальные коды товаров

Комплексне органо-мінеральне добриво з високим вмістом гумінових і фульвокислот, макро- та мікроелементів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ефективне концентроване фосфорно-калійне добриво, призначене для задоволення потреб рослин в мікроелементах, а також очищення систем крапельного поливу від вапняного і біологічного осаду.

Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Має найбільш ефективну форму калію (карбонатна форма K2CO3), який активізує обмін речовин у клітинах та стимулює поглинання елементів кореневою системою. Калій відповідає за поліпшення показників кількості та якості врожаю, запускає асиміляційні процеси, збільшує масу плодів та підвищує вміст сухої речовини, білка та цукру в плодах та коренеплодах.