Субстрат Саме той для хвойних
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Саме Той® – повністю готовий поживний субстрат для хвойних рослин виробляється з суміші високоякісних торфів із додаванням підкислювача природного походження та має підвищений вміст заліза.
Субстрат призначений для хвойних рослин, а саме для ялини, туї, ялівцю, тису, сосни та інших, які потребують низького рівня pH. Використання субстрату забезпечує комфортні умови для росту та розвитку рослин, гарантує розвиток потужної кореневої системи, підвищує декоративний зовнішній вигляд рослин.
Призначення: для вирощування хвойних рослин, для висіву насіння та розмноження живцюванням.
Ефективність: покращує розвиток хвойних рослин, посилює ріст та імунітет, попереджує передчасне скидання голок.
Застосування
Порядок використання |
---|
|
Оригинальные коды товаров
Спеціально підготовлена суміш природних матеріалів, що забезпечує оптимальні умови для проростання насіння та подальшого розвитку молодої розсади овочевих, квіткових та інших культур. Він повинен бути пухким, добре пропускати повітря та воду, бути поживним і мати відповідний рівень кислотності, а також бути вільним від патогенів.
Оригинальные коды товаров
Готовий до використання, виготовлений на основі високоякісних торфів з додаванням всіх необхідних макро- та мікроелементів.
Оригинальные коды товаров
Призначений для вирощування азалій, рододендронів та інших вересових рослин, які потребують кислого грунту (рН 3.5-5.0). Він створює оптимальні умови для розвитку кореневої системи завдяки високій пористості, волокнистості та вологоємності, забезпечуючи правильний газообмін і утримання вологи.
Оригинальные коды товаров
Повністю натуральний грунт з нейтральним рівнем рН 5,5-6,5, отриманий шляхом механічної переробки волокон шкірки кокосового горіха. Кокосовий субстрат дроблять та ферментують протягом 14-18 місяців.