Каталог товаров

Насіння кавуна Вардаф1

Артикул: 4820270301098
Нет на складе
Есть в наличии
35,00 грн
30,00 грн
-14.29 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Характеристики
  • гібрид:
    ранній
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий довгоплетистий сорт. До початку дозрівання плодів – 80–85 днів. Плоди шаровидної форми, масою 2,5–3 кг. М’якуш рожево–малиновий, солодкий, соковитий. Сорт стійкий до посухи, враженню антракнозом. Плоди високих смакових якостей та товарного вигляду, транспортабельні. Культура теплолюбна, вимоглива до світла. Надає перевагу легким родючим ґрунтам.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Скоростиглий, середньоплетистий. Плід куллястий, чорно-зелений з прихованим малюнком. М'якіть ніжна, соковита. Транспортабельність середня. Цінність сорту - в стійкості до знижених весняних температур.

 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт раннього терміну дозрівання. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 70-75 днів. Плоди округлої форми, темно-зеленого забарвлення з тонкими, трохи помітними, смужками, середня маса 4-6 кг. М'якуш насичено-червоного забарвлення, зернистий, соковитий і дуже солодкий. Сорт цінується за хорошу врожайність ранньої продукції, високий вміст цукру та транспортабельність.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.