Насіння кропу Грибовський 30г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Кріп Грибовський – ранній сорт, здатний переносити низькі температури і швидко відходити від стресів. Вегетаційний період становить 27-35 днів від появи перших сходів. Насіння сіють у відкритий ґрунт з квітня по липень. Сорт вирощують заради одержання ранньої ароматної зелені. Рослина має гарну стійкість до низьких температур, переносить заморозки до -3-4°C. Вирощується в будь-якому типі ґрунту, з нейтральним або слабкокислим РH.
Кріп Грибовський формує кущ висотою 25 см і вагою близько 12-15 г. Листя насиченого зеленого кольору, з сильним ароматом і відмінним смаком. Зелень додається в свіжі салати, напої, супи, гарніри, використовується для консервації, сушиться або заморожується на зиму.
Особливості сорту кропу Грибовський:
- короткий період дозрівання – 27-35 днів;
- для вирощування на відкритій ділянці, в теплиці і на балконі;
- цілорічне вирощування;
- морозостійка і холодостійка рослина;
- висока стійкість до стресів;
- недолік освітлення не допускається;
- імунітет до захворювань;
- хороша товарність продукції;
- відмінний смак і аромат;
- високий вміст корисних речовин;
- для свіжого ринку і переробки.
-
Країна-виробник:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Коричневий
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.