Насіння кропу Грибовський 30г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Кріп Грибовський – ранній сорт, здатний переносити низькі температури і швидко відходити від стресів. Вегетаційний період становить 27-35 днів від появи перших сходів. Насіння сіють у відкритий ґрунт з квітня по липень. Сорт вирощують заради одержання ранньої ароматної зелені. Рослина має гарну стійкість до низьких температур, переносить заморозки до -3-4°C. Вирощується в будь-якому типі ґрунту, з нейтральним або слабкокислим РH.
Кріп Грибовський формує кущ висотою 25 см і вагою близько 12-15 г. Листя насиченого зеленого кольору, з сильним ароматом і відмінним смаком. Зелень додається в свіжі салати, напої, супи, гарніри, використовується для консервації, сушиться або заморожується на зиму.
Особливості сорту кропу Грибовський:
- короткий період дозрівання – 27-35 днів;
- для вирощування на відкритій ділянці, в теплиці і на балконі;
- цілорічне вирощування;
- морозостійка і холодостійка рослина;
- висока стійкість до стресів;
- недолік освітлення не допускається;
- імунітет до захворювань;
- хороша товарність продукції;
- відмінний смак і аромат;
- високий вміст корисних речовин;
- для свіжого ринку і переробки.
Оригинальные коды товаров
Пізньостиглий сорт формує невисокий компактний кущ. Листя темно-зелене, соковите, сильно розсіяне, багате на ефірні олії. Сорт має особливість під час зрізу відростати до 3-4 разів, довго не стріляється. Використовують для приправ у свіжому вигляді та для консервування.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.