Насіння огірка Бьорн F1 10шт
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Огірок Бйорн F1 – високоврожайний партенокарпічний (самозапильний) гібрид корнішонного типу від нідерландської насіннєвої компанії Enza Zaden з вегетаційним періодом 37-39 днів. Рослини генеративного типу з короткими міжвузлями. Плоди циліндричні, зеленого кольору з масою 100-120 грамів. Довжина становить 10-12 см. Не мають білих смуг на поверхні. Сорту характерна стійкість до борошнистої роси і вірусу мозаїки огірка. Плоди зав'язуються стабільно по 2-3 плоди в пазусі. Стресостійкий. Вирощується в першому і другому обороті. Стійкий до перепаду температури. Добре переносить транспортування на далекі відстані.
Особливості сорту огірків Бйорн F1:
- Період дозрівання становить 37-39 днів.
- Високі показники стресостійкості.
- Підходить для вирощування як відкритому, так і закритому ґрунті.
- Відмінні товарні характеристики, які зберігаються тривалий період.
- Стійкість до захворювань: огіркова мозаїка і борошниста роса.
Оригинальные коды товаров
Середньопізній високоврожайний сорт для вирощування у відкритому грунті. Від сходів до першого збору — 40-43 дні. Рослина сильноросла.
Оригинальные коды товаров
Скоростиглий (45-48 днів) гібрид з високою стійкістю до стресових умов. Рослина середньоросла, з переважно жіночим типом цвітіння, з пучковою зав’язю по 4-6 шт. у вузлі. Плоди довжиною 9-12 см, масою 80-100 г.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий гібрид партенокарпічного огірка корнішонного типу від нідерландської компанії Enza Zaden. Може вирощуватися у першому та другому обороті, у відкритому та закритому ґрунті. Рослина продуктивна, рясно завантажена зав'яззю, не скидає цвіт навіть у стресових умовах.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).