Насіння огірка Роднічок F1
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння огірків Родничок F1 GL Seeds
Покращений середньоранній (48-53 дня), перевірений часом бджолозапильний гібрид для ОГ і плівкових теплиць. Плоди циліндричні, среднебугорчатые, довжиною 9-12 см, масою 90-100 г. М'якоть соковита, хрустка, без гіркоти і порожнеч. Переваги: чудові смакові якості, стійкість до захворювань, тривалий період плодоношення. Для споживання у свіжому вигляді, засолювання і консервування.
Інструкція та терміни посіву насіння огірка Родничок F1 5 г
Садити огірочки краще рядами, що дозволить вам легко піклуватися про них, а в подальшому буде простіше зібрати врожай. Між сусідніми рослинами завжди залишають відстань 25-30 см, а от відстань між рядами вже трохи більше і може становити 70 см. При посадці насіння «Родничок » заглиблюють в землю на 2 см, добре поливають і вкривають плівкою чи агроволокном, які захистять їх від можливих поворотних заморозків. Огірки цього сорту проростають досить швидко, і перші сходи ви зможете побачити вже на 3-4-й день після посіву насіння.
Оригинальные коды товаров
Середньоранній сорт (плодоносить на 45-50 день) з переважанням цвітіння жіночого типу. Плоди зелені, маленькі 8-10 см, без гіркоти. Гібрид при переростання не збільшується в діаметрі, зберігаючи товарний вигляд. Ідеально підходить до засолення і до приготувань різного виду салатів. Рослина характеризується тривалим періодом плодоношення, практично до осені.
Оригинальные коды товаров
Скоростиглий сорт огірків з прекрасними смаковими властивостями, який відрізняється невеликими розмірами плодів і хорошими товарними якостями. Завдяки гарній структурі м'якоті і приємному смаку огірки мають універсальне застосування: вживаються у свіжому вигляді, додаються в салати, перші і другі страви, використовуються для приготування консервації та засолювання.