Насіння М'яти перцевої 0.1 г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння м'яти Перцова Gl Seeds
Багаторічна, лікарська, ефіро-олійна рослина. Один з найбільш ароматних сортів, характеризується підвищеним вмістом ментолу. Рослина напівзімкнена, добре облистнена, стебло чотиригранне, листя темно-зелене з сильним ароматом пряно-перечним смаком. Використовують у свіжому вигляді для чаю, ароматизації напоїв, оцтів, соусів, при консервуванні та соленні.
Прянощі М'ята перцева інструкція та рекомендації до посіву насіння 0,1 г
Висів м'яти проводять у весняний час у квітні, а також дану процедуру можна провести і влітку, а точніше, в перші дні серпня. Висадку розсади, вирощеної з насіння, а також живців необхідно проводити з середини і до кінця травня. Ділянку під посадку м'яти потрібно вибрати сонячну або яка знаходиться в півтіні. Досвідчені садівники рекомендують, щоб від кущика в радіусі 0,6–0,8 м не було різних ягідних, квіткових та овочевих культур, в іншому випадку у вас виросте кущик невисокої якості.
Оригинальные коды товаров
Втсоковрожайний сорт листової петрушки, який характеризується рясною листковою масою, сильною ароматністю та великим листям. Він отриманий шляхом схрещування листової та кореневої петрушки і є скороспілим, з інтенсивним відростанням зелені.
Оригинальные коды товаров
Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110 – 120 днів. Коренеплід конусоподібний. М’якуш білий, має різкий аромат, з відмінними смаковими властивостями. Його широко використовують у консервуванні, кулінарії для супів, приправ та в медицині.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.