Каталог товаров

Насіння Петрушки Карнавал 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Середньостиглий сорт з рясним, темно-зеленим листям. Основне призначення петрушки – це кулінарія. Дрібка цієї зелені як у сушеному, так і у свіжому вигляді чудово покращить ароматним наваром гарячі страви – супи, бульйони, борщі, овочеві страви, а також надасть смаку маринадам та консервам. Запашне і смачне листя петрушки Карнавал містить у собі велику кількість вітаміну С і дуже корисні.

27,00 грн
22,00 грн
-18.52 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Насіння петрушки Карнавал листова GL Seeds

Холодостійкий високоврожайний середньоранній сорт з інтенсивним відростанням зелені. За сезон отримують 4-5 зрізок листя. Лист блискучий, ніжний, солодкий, ароматний, з високим вмістом вітаміну С. Цінність сорту в рясній листовій масі, скороспілості, сильному аромату.

Петрушка Карнавал листова інструкція та строки сівби насіння 20 г

Перед тим, як посіяти насіння петрушки, слід добре скопати або розпушити землю. Не буде зайвим перед обробкою ґрунту заправити його органічними добривами. Строки сівби залежать від стану ґрунту. Не обов'язково чекати теплої погоди. Як тільки зійшов сніг і можна висівати насіння. Оптимальна температура для проростання насіння - +1 - +5С. Тобто петрушка – це холодостійка рослина. Сходи з легкістю переносять легкі заморозки, добре зимують під хорошим шаром снігу. Весна відмінний час, щоб посіяти насіння петрушки, але ви можете сіяти її в будь-яку пору року - навесні, влітку і восени. Найголовніше – підтримку ґрунту у вологому стані до появи сходів. Насіння можна висівати восени, під зиму. При цьому строки посіву потрібно вибрати такі, щоб насіння не встигли прорости до настання морозів – молоді сходи не перенесуть холоду, загинуть

 

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ця пряно-вкусова багаторічна рослина. Є холодостійкою культурою, віддає перевагу родючим ґрунтам, світлим ділянкам, не переносить надлишкового зволоження. Розмножують насінням, відростками, поділом куща. Зелень зрізають, коли стебла відростять до 25 см, у перший рік зелену масу зрізають 1 раз, а з другого — кілька разів. Рослина на одному місці може рости 5-10 років. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Холодостійкий, посухостійкий, високопродуктивний сорт коріандру (кінзи). Середньостиглий: листя рекомендується зривати на 30-40 день після сходів, до дозрівання насіння 90-100 днів. Кущі гіллясті, висотою 70-90 см, стійкі до вилягання. Зелень і насіння широко використовуються в салатах, домашньої кулінарії, хлібопеченні і консервуванні. Прекрасний медонос. Урожай зелені – 1,3-1,7 кг / м2. Підходить для підзимнього посіву, так як молоді сходи стійкі до весняних заморозків.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).