Ріпчаста цибуля-сіянка Бракстон
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Цибуля Брекстон F1 – ранній гібрид помірно гострої ріпчастої цибулі від селекційної компанії Bejo Zaden, Нідерланди. Період вегетації триває близько 95 днів від появи сходів. Гібрид вирощується у відкритому ґрунті, в різних агрокліматичних регіонах країни. Культура напівдовгого дня, демонструє стійкість до стрілкування. Активно розвивається і формує рясну зелену масу навіть при різких змінах погодних умов. Добре реагує на достатній полив і внесення підгодівлі. Не схильна до фузаріозу і рожевої гнилі.
Цибуля ріпчаста Брекстон F1 виростає до великих розмірів, вагою від 100 до 130 г. Має цибулини округлої форми, покриті щільною, золотистою або коричневою лускою. Внутрішня луска соковита, хрустка, м'ясиста, дуже щільно прилягає одна до одної. Смакові якості відмінні, урожай довгий час зберігає привабливий товарний вигляд і смак. Гібрид вирощують для реалізації на свіжому ринку, використовують в кулінарних цілях.
Особливості цибулі ріпчастої Брекстон F1:
- період вегетації – приблизно 95 днів;
- відкритий ґрунт;
- висока пластичність до агротехніки і умов вирощування;
- висока сила росту;
- стабільна врожайність на рівні 23-27 т/га;
- стійкість до грибкових захворювань і цвітушності;
- прекрасні смакові характеристики;
- реалізується на свіжому ринку для використання в кулінарії.
Оригинальные коды товаров
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).