Фунгіцид Ямато (МАХІМА) 20 г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Ямато - фугніцід системної дії для захисту овочів, баштанних культур, ягід, плодових дерев, а також декоративних культур від багатьох видів хвороб, таких як: фітофтороз, антракноз, макроспоріоз, моніліоз, септоріоз, кучерявістьсть листя, сіра і чорна гниль, бура іржа, парша, грибок сажки, борошниста роса і багатьох інших.
Застосування та інструкція по використанню препарату:
- Область застосування препарату: картопля, капуста, буряк, морква, томати, огірки, кабачки, баклажани, часник, перець, цибулю, суниця, полуниця, смородина, аґрус, малина, диня, виноград, кавун, вишня, абрикос, груша, черешня , квіткові та декоративні культури.
- Упаковка препарату Ямато 20 гр розводиться в 10 літрах чистої води.
- Обприскування рослин проводити в безвітряну суху погоду.
- Намагатися забезпечувати рівномірне покриття рослин.
- Обробку препаратом проводити при температурі від +10 до +25 градусів.
Оригинальные коды товаров
Контактно-системний засіб, призначений для боротьби з комплексним набором грибкових хвороб на винограді, яблунях, а також на інших культурах, таких як картопля, томати, смородина та інші. Він ефективний як для профілактики, так і для лікування захворювань на початкових стадіях.
Оригинальные коды товаров
Призначена для обприскування плодових, овочевих, ягідних, баштанних, цитрусових, декоративних, квіткових та інших культур. Для отримання 10л 1% розчину бордоської рідини 100гр мідного купоросу спочатку розчинити у невеликій кількості теплої води, об'єм розчину довести холодною водою до 9л. В іншій ємності 150 гр вапна погасити невеликою кількістю води (40 мл) протягом години і довести обсяг вапняного молока до 1л. Отриманий розчин мідного купоросу влити тонким струменем при помішуванні у вапняне молоко.