Фунгіцид Ямато (МАХІМА) 20 г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Ямато - фугніцід системної дії для захисту овочів, баштанних культур, ягід, плодових дерев, а також декоративних культур від багатьох видів хвороб, таких як: фітофтороз, антракноз, макроспоріоз, моніліоз, септоріоз, кучерявістьсть листя, сіра і чорна гниль, бура іржа, парша, грибок сажки, борошниста роса і багатьох інших.
Застосування та інструкція по використанню препарату:
- Область застосування препарату: картопля, капуста, буряк, морква, томати, огірки, кабачки, баклажани, часник, перець, цибулю, суниця, полуниця, смородина, аґрус, малина, диня, виноград, кавун, вишня, абрикос, груша, черешня , квіткові та декоративні культури.
- Упаковка препарату Ямато 20 гр розводиться в 10 літрах чистої води.
- Обприскування рослин проводити в безвітряну суху погоду.
- Намагатися забезпечувати рівномірне покриття рослин.
- Обробку препаратом проводити при температурі від +10 до +25 градусів.
Оригинальные коды товаров
Використовують для боротьби з гнилями на полуниці, плодових деревах, томатах, огірках та трояндах. Для приготування робочого розчину 10г препарату розводять у 5-10л води. Обробку проводять вранці або ввечері, дотримуючись запобіжних заходів, і не більше двох разів за сезон, при цьому роботи проводяться за 15-20 днів до збору врожаю.
Оригинальные коды товаров
Фунгіцид широкого спектру дії, призначений для приготування розчину для обробки плодових дерев з метою запобігання ураження хворобами. Для самостійного приготування бордоської суміші та садових побілок.
Оригинальные коды товаров
Інноваційний фунгіцид широкого спектру дії, що забезпечує профілактичний, лікувальний та антиспорулянтний ефект для багатьох плодових та овочевих культур.
Оригинальные коды товаров
Призначена для обприскування плодових, овочевих, ягідних, баштанних, цитрусових, декоративних, квіткових та інших культур. Для отримання 10л 1% розчину бордоської рідини 100гр мідного купоросу спочатку розчинити у невеликій кількості теплої води, об'єм розчину довести холодною водою до 9л. В іншій ємності 150 гр вапна погасити невеликою кількістю води (40 мл) протягом години і довести обсяг вапняного молока до 1л. Отриманий розчин мідного купоросу влити тонким струменем при помішуванні у вапняне молоко.