Залізний купорос 0.5кг
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Залізний купорос (ферум(II) сульфат, FeSO₄) — популярний засіб для саду, городництва та застосування у побуті.
Основні властивості
- Формула: FeSO₄·7H₂O
- Зовнішній вигляд: кристалічний порошок або гранули блідо-зеленого кольору
- Розчинність: добре розчиняється у воді
Застосування
- Садівництво: профілактика та лікування хлорозу рослин, підживлення, стимулює ріст та здоровий вигляд листя
- Захист рослин: боротьба з мохом, лишайниками на деревах, захист від шкідників
- Побут: очищення води, боротьба з цвіллю
Переваги
- Висока ефективність і швидке діє
- Широкий спектр застосування
- Збільшує врожайність та покращує якість плодів
Важливо
- Дотримуйтесь рекомендацій по використанню та зберігайте в недоступному для дітей місці
- Уникайте попадання засобу на шкіру й слизові оболонки
Оригинальные коды товаров
Трикомпонентний фунгіцид системної і контактної дії для захисту та контролю небезпечних хвороб.
Оригинальные коды товаров
Інноваційний фунгіцид широкого спектру дії, що забезпечує профілактичний, лікувальний та антиспорулянтний ефект для багатьох плодових та овочевих культур.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.