Каталог товаров

Гербіцид Хамер

Артикул: 7700000011886
Нет на складе
Есть в наличии
2 700,00 грн
2 575,00 грн
-4.63 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Високоселективний контактний післясходовий гербіцид для контролю однорічних дводольних бур'янів. Переваги гербіциду Має високу селективність до культурної рослини.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Використовується для контролю бур'янів на полях із зерновими культурами. Склад препарату включає наступні діючі речовини: 2-етилгексиловий ефір, 2,4-Д та флорасулам. Етилгексиловий ефір діє шляхом пригнічення фотосинтезу, розпаду білків та вуглеводів у рослинах, а також порушує їхнє мінеральне живлення та водний баланс, призводячи до в'янення. Флорасулам у складі Примуса характеризується високою вибірковістю, що забезпечується швидким метаболізмом у культурних рослинах порівняно з бур'янами.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).